Anina kuhinja

Masažno olje proti strijam Adria spa

Masažno olje proti strijam Adria spa

Ko sem bila noseča s Timonom, je bil moj največji strah ta, da se mi na trebuhu pojavijo strije. Moj trebuh je bil vedno moj ponos in res ga nisem želela do konca življenja gledati porisanega. Celotno nosečnost sem se po trebuhu mazala z vlažilno kremo v upanju, da se strijam izognem.

Moj svet se je malce podrl, ko je nekaj tednov pred porodom moja koža začela pokati po šivih. Na začetku ni zgledalo kaj preveč lepo, saj so bile strije še zelo rdeče vijolične barve. Toda po dobrem letu so popolnoma zbledele in se jih komaj opazi. No, če gledam popolnoma na blizu jih vidim, ampak z majhno razdaljo se jih ne vidi.

Vseeno sem se ob ponovni nosečnosti odločila, da poskušam kožo na trebuščku čimbolj negovati. Pričakujem nove strije, vendar bom vesela, če bo teh zaradi negovanja malce manj. Odločila sem se, da poskusim z negovalnim oljem, ki je namenjen prav temu, da strije ne nastanejo in od 20.tedna nosečnosti se z njim mažem vsak dan.

Sama sem se odločila za tega – Masažno olje proti strijam Adria spa. Za vse, ki vas zanima, ga najdete tukaj.

masazno-olje-proti-strijamOlje ne vsebuje konzervansov, eteričnih olj in dišav zato je primerno tudi za nosečnice in doječe mamice. Sama imam občutek kot, da je gostejše od drugih masažnih olj in dalj časa obstoji na koži. Všeč mi je prav tako, da nima dodatnega vonja in tako ne meša štren mojemu parfumu. 🙂 Pri meni bo v uporabi vse do konca nosečnosti in še lep čas po tem.

Me pa strašno zanima na katera olja/kreme vi prisegate med nosečnostjo?

Topel pozdravček,
Ana

Komentarji

  1. Jaz sem se celo nosecnost mazala z kokosovim oljem in to mi je res pomagalo,ker drugace je moja koza zelo nagnjena h strijam,tu pa nisem dobila niti ene. Res priporocam! 🙂 lepo nosecnost ti zelim

  2. Jaz sem se mazala z Favnovim mazilom Natali, ki je namenjeno prav preventivi proti strijam in je iz naravnih sestavin – večinoma iz naravnih olj oz. masla in eteričnega olja laškega smilja. Na trebuhu nimam niti ene strije, čeprav sem se zredila za 16 kilogramov. Je pa res, da tudi moja mama nima strij po trebuhu po dveh otrocih, čeprav ne vem, če se je kaj mazala, tako da je čisto mogoče, da imam dobre gene in ni mazanje nič pripomoglo 🙂

Komentarja ni mogoče oddati.