Anina kuhinja

Liamov drugi mesec in medvedek MyHummy

Liamov drugi mesec in medvedek MyHummy

Čas res prehitro beži in prav neverjetno je, da sta minila že dva meseca odkar sem prvič videla našega malega Liama. Kljub temu, da sta bila to zelo naporna meseca, sta bila vseeno polna ljubezni, cartanja in čarobnih trenutkov. Tokrat vse veliko bolj cenim, ker je zadnjič, pa tudi zato, ker sem bolj navajena vseh obstranskih zadev (previjanje, vstajanje sredi noči, …), da se bolj ukvarjam samo s tem, da res uživam najine skupne trenutke, ga ljubkujem in opazujem.

Timon je bil vedno bolj resen dojenček, Liam pa je tak dobrovoljček, da mi prav zares polepša vsak dan. Nasmeške deli prav za vsako stvar – preden je, ko se naje, ko se previje, ko mu daš lupčka, sredi noči, ko ga stisnem k sebi … ni da ni. Pravo veselje je biti v njegovi družbi in res sem vesela, da sem njegova mamica. No, seveda sem prav tako presrečna, da sem Timonova mamica, čeprav so njegovi nasmeški manj pogosti, so pa takrat bolj dragoceni, ko jih izvabim iz njega. 😉

Kot sem majcena darilca kupovala Timonu, jih za vsak mesec tudi Liamu. Za svoj dopolnjeni drugi mesec, sem mu tako kupila šumečega medvedka MyHummy , ki mu bo z uspavalnimi zvoki delal družbo in mi pomagal, da bo včasih hitreje zaspal. Ker je danes medvedkov prvi dan med nami, lahko povem le, da je Liam nad njim navdušen – ga zelo zbrano opazuje in posluša, ko prižgem njegove zvoke za uspavanje – ima namreč 5 različnih zvokov belega šuma. (posnemajo zvoke, ki so jih bili dojenčki navajeni v trebuščku) Ti zvoki naj bi poskrbeli, da dojenčki bolj mirno in dalj časa spijo. Definitivno se veselim, da ga z Liamom preizkusiva. 🙂 Pa seveda je fino pralen, da ni težav zaradi Timona, saj ima odprtino z zadrgo iz katere napravico, ki spušča zvok le odstranimo.

2016-09-26-09-50-33
Medvedka najdete in lahko naročite tukaj.

Ste ve tudi kupovale kakšne male malenkosti za prve dopolnjene mesece do enega leta?

Topel pozdravček,

vaša Ana