Anina kuhinja

Kuharska nočna mora

Poznate tisti občutek, ko ste polni energije in potem se vam zgodi naslednje. Stečete po stopnicah pomola, spregledate popolnoma nesramno zeleno stopnico polno zdrizastih alg in potem spektakularno padete na rit. In ker vam možgani, ki vas očitno ne marajo, medtem pošljejo neko hitro sadomazohistično navodilo, da se z roko ujamite tri stopnice višje – no, potem veste, da se vse skupaj ne bo končalo srečno. Torej rezultat zvin rame – vsaj tako so mi rekli zdravniki. In grozne posledice – vsaj teden pa vse do 14 dni brez kuhanja = nočna mora. Glede na to da je en teden že minil, pa ni nič bolje, me vedno bolj skrbi da ni še kaj drugega. Še dobro, da me danes moj osebni šofer spet pelje k moji zdravnici. Držite pesti!

Torej najbližje kar sem se v tem času približala dejanskemu kuhanju je bilo preko mojega fanta. In sicer s konstantimi navodili kako naj kaj nareže, popeče, premeša,…lahko sklepate da je bil to kratkotrajni projekt, saj sem bila po enem dnevu odstavljena iz kuhinje. Zdaj mi ne preostane nič drugega kot da cele dneve bolj ali manj brskam za raznimi idejami za recepte. Saj sem z eno zdravo roko skoraj nesposobna ali ekstremno počasna, da bi delala kaj drugega.(posteljo postiljam 10 minut in postopek je skrajno smešen, saj z eno roko hodim iz ene strani postelje na drugo in popravljam gube, hehe 🙂 )

Zakaj vam zdaj javno izlivam moje problemčke? Zato, ker vam moram na žalost sporočiti da vsaj kakšen teden ne bo nobenega recepta, saj sem vse napisane recepte že objavila. Upam, da me boste grozno pogrešali, tako kot bom jaz vas. 😉 No, mogoče vam medtem še kaj napišem.

Če pa imate slučajno kakšen recept, ki je izvedljiv samo z eno roko – se priporočam. 😉

Lep pozdravček vsem,
Ana

Komentarji

  1. Ana, ojej, to pa je smola :-((. Držim pesti, da bo hitro minilo, želim ti čim prejšnje okrevanje in seveda se veselim novih receptov – ko boš spet vešče sukala kuhalnico in rezala sestavine: vsaka poškodba terja nekaj časa, da se zaceli.
    Do takrat pa se pusti razvajati :-)))
    Lp, Ines

  2. Anči! Okrevaj! Hitro! Čeprav pusti času čas, da poškodba ne bo terjala še drugih posledic! Sicer pa vsi nestrpno čakamo tvojo fit držo z novimi slastnimi recepti! Zdaj pa imej čas le zase! Srečno! 😉

Komentarja ni mogoče oddati.