Anina kuhinja

Kamere, oddaje, outfiti, kitke in rose gold očala

Kamere, oddaje, outfiti, kitke in rose gold očala

Neverjetno kako prilagodljivi smo ljudje, če imamo dovolj veliko željo po eni stvari. Navezujem se na moje prve izkušnje s kamero in mojim norim neupravičenim strahom pred kamerami, fotoaparati in snemanjem. Na drugi strani strahu pa moja velika ljubezen do hrane/kuhanja in deljenja moje strasti z vami, ki me radi gledate in spremljate. Vedno sem bila prepričana, da sem totalno nefotogenična in neprimerna za pred kamero, dokler nisem na mizo dobila ponudbe za snemanje oddaje. Prva snemanja so bila stresna, ampak ena, dva, tri sem se zaljubila v kuhanje pred kamero in zdaj po 5 letih mi predstavljajo užitek namesto strah in nervozo. Ne morem verjeti, da nimam prisotne niti malo nervoze pred kamero – niti malo. Vbistvu se vsake oddaje veselim kot mali otrok. Všeč mi je, da moje ideje pripeljem do večje publike in najbolj mi je všeč, ko mi ljudje pišejo in pošiljajo slike, ko recept dejansko uporabijo. Zame ni večje potrditve kot to.

Presrečna sem, da po treh letih spet redno kuham pred kamerami in vesela sem, da ste tudi vi veseli, da me spet lahko spremljate na TV. V zadnjih tednih me je ustavilo že najmanj 20 ljudi, vsi navdušeni preizkuševalci receptov, ki so jih zasledili v oddaji. No, ta teden je na vrsti že moja četrta kuharska urica v živo. Komaj čakam petek. Danes sem za oddajo stestirala čisto nov recept, nad katerim sem zares navdušena in vem, da vam bo zelo všeč. Na spletu bo objavljen v ponedeljek. Ostala dva recepta pa jutri.

Pa seveda velika prednost kuhanja pred kamero so vedno novi outfiti in tokratni je en mojih najljubših in najbolj udobnih. 🙂 S Sportino smo sestavili nekaj kombinacij za vse, ki vam pride prav kakšna nova ideja. Vsi kosi so cenovno dosegljivi med 30€-60€ na kos. Sama bi težko izbrala najljubšega, ampak lahko rečem da sem se v trenutku zaljubila v to oblekico, denim jopič in nahrbtnik. Oblekica je čisto lahka poletna in če me spomin ne vara je bila nekih 30-40€, tako sem vzela še živo rdečo barvo. 🙂

Za slikanje sem dodala še moja najnovejša Ray Ban rose gold sončna očala iz Optike Aleksandra.

In seveda za prelepo frizuro (iii kitke 😀 ) in make up so poskrbele moje punce iz kozmetičnega salona Prokozmetika. <3