Anina kuhinja

Dva meseca treninga, Nooshee FIT, napredek in prehrana

Dva meseca treninga, Nooshee FIT, napredek in prehrana

Minila sta dobra dva meseca odkar sem začela s telovadbo pri Nooshee FIT oziroma pri Nuši Gnezda v Feniks studio. V celotno telovadbo sem šla z zelo sproščeno psiho in že na samem začetku sem Nuši, vsem in sebi dala vedeti, da ne bom šla poleg telovadbe na dieto. Da bom ohranila moje že utečene prehranjevalne navade, ki občasno vsebujejo tudi pregrehe, ker sem nad njimi zadovoljna. Pa sploh zato ker v hrani neizmerno uživam in preprosto ne sprejemam omejitev. Tako tudi nisem pričakovala nekih norih rezultatov v parih mesecih, ker je bistvo mojega gibanja bilo dobro počutje, lepša oblika in zdravo telo. Če zraven izgine še kakšen kilogram vredu, če ne, pa tudi prav.

Vseeno sem bila presenečena, da sta v dveh mesecih izginila kar dva kilograma. In ta dva se ne vračata, kljub temu, da kakšen teden trening preskočim (zaradi viroz otrok ali mene) in kljub temu, da jem normalno in se ne omejujem.

Veliko vas piše, da se mi pozna in me sprašujete kaj jem. 😀  Iskreno, tudi sama čutim razliko, vendar ne tako drastično kot mi jo omenja okolica. Zdi se mi, da imam lepšo obliko, ampak nimam občutka da sem prav veliko shujšala. Čeprav Nuša pravi, da če sem izgubila 2 kg, da sem jih najbrž še več, saj so mišice težje kot “špeh” in zdaj ponosno lahko rečem, da nekaj mišic že imam. Vsaj na riti zagotovo – saj je Nušina vadba znana tudi po tem da je veliko vaj za rit. 😀 Kar je super. 😀

Ravno zadnjič sem se po dolgem času na kavi dobila z najboljšo prijateljico in sva si zaželele nekaj pojesti, pa mi je nooooro zapasal ocvrt krompirček. Naročila sem ga z veliko manjšo slabo vestjo kot drugače – čeprav iskreno nisem ena izmed tistih, ki je s slabo vestjo, ker sem mnenja da je v življenju treba uživati. 😀 Gotovo pa je bila psiha še boljša, saj vem da treniram in si lahko zares mirno privoščim tudi kaj za dušo – in ocvrt krompirček je moja hrana za dušo. 😀 Ne bom naštevala kaj vse je še moja hrana za dušo 😀 No, in pošljem sliko krompirčka Nuši s pripisom, da mislim nanjo in ona pošlje nazaj smejočega emotikona. —> takšen odnos mi je všeč. Ne pa neko pretvarjanje in miljon omejitev, potem pa se ti po nekaj mesecih odpelje in poješ pol hladilnika naenkrat. Ne vidim poante v tem. Izgubljaš počasi, in se oblikuješ, ter ješ normalno in prvo kot prvo skrbiš za svoje telo, ne pa mu delaš šok terapije z dietami pa potem prenajedanjem.

Tako drage moje, vse ki ste mi pisale, jem tako kot prej. Mogoče pazim, da pojem manjše količine, ampak ni bistvene razlike. Očitno so Nušini treningi zares tako dobri in lahko imaš normalen jedilnik, pa vseeno oblikuješ telo.

Naj dodam še to, da se po dobrih dveh mesecih še vedno vsak teden veselim treninga. Pa nisem neki strašni ljubitelj telovadbe. Ampak te treningi tako hitro minejo, nikoli niso monotoni, vaje se ves čas spreminjajo. Zanimivi so in Nuša je pravi sonček in že zaradi njene družbe komaj čakam da grem.

Nekaj prejšnjih objav na to temo najdete tukaj. Pa še sveža slikica spodaj za občutek o mojem napredku. 😀

Za vse, ki bi vas zanimalo. Žal Nuša nima več prostih terminov, za treniranje v živo, je pa zato razvila program za doma, ki poteka preko spleta in ga uporablja že 2000 mamic, ki dosegajo nore rezultate. 😉 Poglej si —>