Anina kuhinja

Družinsko profesionalno fotografiranje, Tina Brinar

Družinsko profesionalno fotografiranje, Tina Brinar

Ravno zadnjič sva z dragim šla skozi del naših fotografij, ki so se nabrale v 5 letih odkar sem zanosila s Timonom. In ni mi žal, da sva v vseh teh letih tolikokrat odločila za profesionalno družinsko fotografijo. Na najinih osebnih slikah vedno kdo manjka. Zato so te slike zares nekaj posebnega. Pred fotkanji me vedno skrbi kako bo vse izpadlo, saj imajo tako kot mi, tudi otroci slabe dneve. Ali kdo od malčkov zboli, ali je kdo celotni dan bolj občutljiv in pade v jok za vsako malo malenkost… Na zadnjem prazničnem fotkanju smo imeli oboje. Liam je bil še vedno napol prehlajen in občutljiv kot strela, Timon je imel dan nagajivosti in ga fotkanje ni zanimalo. Mi pa smo imeli eno urico pred temo in kljub temu, da je izgledalo kot da ne bo niti ene slike ok, jih je nastalo kar nekaj. Najboljše so seveda ravno tiste kjer so ujeti kakšni spontani trenutki.

Zadnja tri fotografiranja smo imeli pri nas doma in tokrat smo se odločili za zunanje fotografiranje. Povezali smo se s Tino Brinar, ki ustvarja čudovite slike v naravi in ima svoj prepoznaven slog fotografiranja. (najdete jo tukaj) In kar je najboljše, zares je pristna topla oseba in za dodatno vzdušje jo spremlja njena simpatična malčica, ki je najina fanta takoj sprostila. Zmenili smo se na sredi poti, tako sva na dan pobrala otroka v vrtcu in smo šli direktno naprej proti Celju. Naš cilj so bile Zgornje Gorče, kjer je čudovito jezero. Lokacijo je izbrala Tina in zares je dobro izbrala. Ker se je ravno pripravljalo nevihtno vreme ni bilo tam nikogar. Pa še sonca ni bilo in naš Timon je lahko brez težav nosil kratke rokave. V primeru sonca bi moral obleči dolge rokave zaradi jemanja zdravila – Ciklosporin, ki naredi njegovo kožo veliko bolj občutljivo na sonce. Tako sem se tudi sama še bolj sprostila.

Celotna izkušnja je bila zares simpatična. Malčka sta čisto uživala sploh v družbi Tinine hčerke. Nastalo je ogromno slik, ampak te spodaj so moje najljubše. Več pa jih objavim na socialnih medijih v tednih kasneje.

Kot je pri nas že skoraj običaj, sem tudi za tokratno fotografiranje fantom naročila Evitas majčke z napisi, ki so mu tako ljube in simpatične. Pa še noro udobne materiale imajo in jih fantje nosijo ves čas. Za vse ki vas zanima, jih najdete tukaj. Zrihtala sem vam tudi 30% popust zanje z mojo kodo ANA30, ki velja do 2.7.