Anina kuhinja

Družinsko nosečniško slikanje z Lejga ptička

Družinsko nosečniško slikanje z Lejga ptička

Že več mesecev sva z Rebeko iz Lejga ptička planirali družinsko slikanje in kljub nekaj vremenskim preprekam, nam je prejšnjo soboto končno uspelo ujeti sonček. Sama sem si v ta namen kupila novo oblekico iz ŽuŽu trgovinice za nosečke, saj sem ugotovila da nobene oblekice, ki jih imam v omari ne spravim več nase. Če pa jo že, je pretesna, neudobna, ne izgleda vredu, ali pa ni dovolj lepa za takšno priložnost. Kakorkoli, našla sem luštno oblekico, napovedan je bil sonček in komaj sem čakala, da poslikamo slikice, ki jih bom še dolga leta z veseljem gledala in se spominjala tega zelo posebnega obdobja.

Rebeka in njena sestra sta prišli malce pred dogovorjeno uro in nas ujeli v vrvežu pripravljanja. Toda po eni strani je bila to odlična poteza, saj sta se obe s Timonom dobro spoznali. Timon je bil nad njima popolnoma očaran in vedela sem, da bo slikanje zelo prijetno, saj Timon po 5 minutah ni bil niti za odtenek več zadržan, ampak se je pred njima afnal v vsej svoji polnosti. 😀

Za slikanje smo izbrali lokacijo na Bledu, kjer sva z dragim imela poročno slikanje, skoraj točno tri leta nazaj. Sva prijetno obujala spomine in v ta namen naju je Rebeka poslikala tudi z najimi dežnikom, s katerim sva se slikala tudi takrat.

IMG-32-min

Kljub temu, da je Timon ves čas bežal k vodi in čolničkom in ni niti malo sodeloval, je Rebeki uspelo poslikati toliko lepih družinskih slik, da sva bila oba z dragim res pozitivno presenečena. Z vami seveda ne morem deliti vseh, ker jih je preprosto preveč, ampak priznam da sem komaj izbrala, ker so vse res lepe. Vsekakor se ob naslednji priložnosti spomnimo na Rebeko in z Lejga ptička ustvarimo nove lepe spomine, ki bodo na slikah ostali za vedno.

IMG_0690-4-min

IMG-38-min

IMG-40-min

IMG-9-min

IMG-23-min
Prelepi copatki na sliki, so darilo Rebekine mamice, ki ustvarja pod imenom Anita’s. 😉 Najdete jo tukaj.

Topel pozdravček,
vaša Ana

Komentarji

Komentarja ni mogoče oddati.