Anina kuhinja

Vračam se na TV ekrane in to čisto modna ;)

Vračam se na TV ekrane in to čisto modna ;)

Skoraj štiri leta so minila odkar sem zadnjič snemala mojo kuharsko oddajo Ana kuha. V teh letih se je moje življenje korenito spremenilo. Na svet sta prišla  moja fantka in postala sem mama, podala sem se na samostojno pot z znamko Anina kuhinja in moje prioritete so se drastično spremenile.

Kar nekaj zanimivih TV priložnosti je prišlo vmes, ampak zares nobena ni bila tista prava oziroma primerna situaciji, saj sem bila ves čas ali noseča ali z majhnim dojenčkom ob strani. Moj fokus zadnja leta je bil na mojih otročkih in kljub temu da sem vmes ustvarila veliko vsebin na strani in kar 8 knjig, sem vse to lahko delala v zavetju našega doma ob (običajnem) hrušču okoli mene. Moja kreativa je nastajala v tišini dojenja, moje kuhanje skupaj s fantoma in vsebine v času otroškega spanja.

Potem je prišla jesen in z njo vrtec. Po štirih letih končno lahko vsaj včasih delam v miru. 🙂 Večinoma je namreč eden od malih doma, zaradi kakšne viroze ali kaj drugega, ampak vseeno je bistveno lažje. In tako sem prvič po vseh teh letih končno spet razmišljala o kuhanju na televiziji. Noro kako veliko ljudi me še vedno ustavlja in sprašuje kdaj se vrnem na TV ekrane s svežimi oddajami. No, zdaj končno imam nekaj za vas. Nekaj malce drugačnega in nekaj kar popolno paše v moj hektični urnik.

Ponosno lahko povem, da me boste od zdaj naprej en petek v mesecu lahko gledali v moji kuharski urici v oddaji Dobro jutro na RTV Slovenija. Ponudbo sem z veseljem sprejela, saj bom ferkvenco 1x mesečno brez težav peljala skupaj z mojim pisanjem na spletu in ustvarjanjem kuharic. Vseeno bo izkušnja drugačna, saj je oddaja v živo in priznam da sem zato malce nervozna, ampak iskreno še bolj pozitivno vznemirjena. Rada imam spremembe in veselim se spet ustvarjanja pred kamero. Sploh pa v taki legendarni oddaji kot je Dobro jutro. Počaščena sem, da bom lahko del njihove uspešne zgodbe. Že ta petek je moja prva urica med 8-9 uro zjutraj. Moji recepti bodo velikonočni v skladu s prihajajočim praznikom in zares upam, da boste priklopili in gledali moje ustvarjanje – ali pa kasneje v dnevu prevrteli nazaj. Zelo bom vesela vaših vtisov, komentarjev in predlogov. 😉

Ker pa je en izmed boljših delov nastopanja pred kamero tudi vedno nov outfit, odpiram čisto novo poglavje “Modna”  v kategoriji Zdrava & lepa, na moji spletni strani. Povezala sem se s Sportino in vsak mesec bom skupaj z njihovimi puncami sestavila nov komplet oblačil, ki ga bom nosila tudi v oddaji in prej predstavila vam tukaj na spletu.

Prvi outfit je že izbran in izkušnja je bila čisto zabavna. Izbrali smo spomladanski kompletek in ker sama nisem modni ekspert, sem se prepustila puncam, ki  imajo zares super okus. Seveda sem imela kup smernic – kot je ta, da hočem nujno oblekico in ne hlače, da mora biti v mojem vintage stilu, in ne sme biti preveč kratka ali preveč odprta. 🙂 Sama sem izbrala nekaj oblekic in one nekaj – kmalu sem ugotovila, da ne bi nikoli opazila teh kosov, ki so mi jih prinesle, ampak mi ravno tisti kosi najbolj pašejo.

Skupaj smo izbrale to kombinacijo obleke, plaščka in torbice spodaj in oblekica je zares nekaj posebnega. Pa tako lepo pisana je da kar paše k Velikonočnem prazniku in spomladanskemu vremenu. Celotni kompletek me je spomnil nase 15 let nazaj, ko sem za vsako Veliko noč vedno dobila en kos novega oblačila. Ja, Velika noč je bila pri nas velik praznik in ko je bilo treba nesti jajčka k žegnanju smo bili vsi polikani kot iz škatlice. 😀

Odločila sem se da vsak mesec izbrana oblačila predstavim tudi tukaj za vse, ki imate podoben okus in me rade sprašujete kje kupim vse te moje oblekice. Zvenim kot Maša iz risanke Maša in medved. 😀  No, zdaj boste vedele. 😉 In pa ja vem, ta kitka je čisto kjut – ustvarila mi jo je Karmen iz Prokozmetike. Karmen, še tukaj – ti si pravi kitka genij <3 :*