Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Včasih je treba iti tudi na zmenek

Včasih je treba iti tudi na zmenek

Moj teden se je začel pestro. Moja starša sta se odločila da bosta na morju imela vse vnučke, ki jih je mimogrede 6. In ker vse seveda nista mogla peljati sama, sem moja dva fanta peljala sama, in z njima ostala tam, da sem bila v pomoč. Najbrž ne rabim dodajati kakšen direndaj dela 6 otrok od starosti 1 do 8. 😀 Ja, bilo je pestro. Definitivno lahko rečem, da sem spala kot v svojih žurerskih letih – torej 3 ure na noč maksimalno. 😀

Mi trije smo spali na trdem kavču, ki je bil vsekakor premajhen za tri, sploh ker sta oba fanta ponoči prava telovadca. Poleg vsega sem si teden nazaj dobila fin udarec v rebra in ležanje na tistem trdem kavču ni bila ravno najboljša ideja.Tako sem seveda morala malo pojamrati dragemu in sem bila dovolj očitna, saj nama je za naslednji dan rezerviral masaže in večerjo. Že dolgo časa nisva bila na pravem zmenku. Običajno kadar imava nekaj ur zase, se raje cartava doma in pogledava kakšen dober film. Po drugi strani pa včasih prav pogrešam, da bi se uredila in skupaj šla malo naokrog.

Tako sva šla na sprehod na Bled. Sama sem priložnost izkoristila, da sem končno oblekla mojo novo oblekico, v katero sem se zaljubila že nekaj tednov nazaj in jo kupila za kakšno posebno priložnost. Bila je ena izmed tistih kosov, ki ti ne pustijo spati, če jih nimaš. Komaj sem čakala, da jo prvič oblečem. Všeč mi je ker je težka in ne preveč tankega materiala, ki poudari vsako nepravilnost. Oblekica je tako ulita sedla name, da sem jo pač mogla imeti. Prepričana sem da jo bom nosila še leta in bo ostala en mojih najljubših poletnih kosov za na lepše. Mimogrede, je znamke Guess. Da sploh ne omenjam klobučka od Luise Spagnoli, ki mi je dal občutek kot da sem v romantičnem filmu – pa še fino senco je delal. Zraven pa še Tamaris rdeči salonarji s petko, ki jih pač moraš imeti v svoji garderobi za tiste drzne večere. 😉

Da odtavam iz mojega sanjanja o lepih oblačilih in nadaljujem o najinem zmenku. 😉 Včasih kar pozabim v kako lepi državi živimo. Mislim, Bled je res dih jemajoč. Po sprehodu ob jezeru in sedenju na pomolu, sva šla na rezervirani masaži in nato naprej na večerjo.

Šla sva preizkusit novo restavracijo v centru Ljubljane z imenom Landerik. Najprej naju je navdušila klima (ker je bilo včeraj vroče kot pri norcih 😀 ), takoj sekundo za tem noro simpatično in duhovito osebje.

Za predjed sva jedla telečja jetrca na pireju s hrustljavo čebulo in tatarski biftek na briošu iz pehtrana.

Za glavno jed pa brancina s krompirčkom, morskimi šparglji in blitvo, ter goveja lička na polenti.

Zaključila sva s sladico in to z vrhunskim šmornom z domačim lešnikovim namazom, bananami in bananimi sladoledom, ter krompirjevimi cmoki z vanilijevo kremo, jagodnim sorbetom in jagodami. No, najbrž sem še kar nekaj sestavin izpustila, ki so noro lepo zaokrožile jed, ampak glavne sem ujela. Več pa naj povejo slike.

Najin zmenek je bil tako popolno zaključen s polnimi trebuščki. Sva se odločila da si poskusiva vsak mesec odtrgati popoldan zase in iti na kakšno luštno večerjo, preizkušati nove okuse. Torej moja naloga je poiskati novo oblekico. 😀 #MaloHecaMaloZares

Mimogrede, nisem mogla iz svoje kože. Ker je bilo včeraj preko Instagram storijev toliko povpraševanja po oblekici in klobučku, sem se s trgovino Cocozebro, kjer sem našla ta lušten kompletek dogovorila, da vas malo razvajam.

Za Guess oblekico s kodo “anazontar” dobiš 15% popust v Cocozebra spletni trgovini tukaj ali pa kodo poveš osebju v njihovi trgovini v Ljubljani. 😉 Mimogrede Tamaris salonarji so trenutno že tako znižani za 30%, klobuček pa je že pošel, tako da zanj nisem mogla zrihtati popusta.

Pošiljam vam velik objem

Ana

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.