Anina kuhinja

Petkov tečaj, utrinki in selfiji :)

Petkov tečaj, utrinki in selfiji :)

Najprej najlepša hvala vsem, ki ste mi delali družbo na petkovem kuharskem tečaju. Tečaj je bil zapolnjen v le nekaj minutah in na žalost je bilo, zaradi manjšega prostora, število mest omejeno na 15. Nismo želeli, da bi bil prostor prenasičen in mamice ne bi mogle lepo videti kaj pripravljam. Veliko vas je prosilo za dodatni datum, ampak trenutno so takšni tečaji zame še prezahtevni zaradi dojenja/vse organizacije, ki jo zraven potegneta dva majhna otročka. Obljubim pa lahko, da takoj, ko bo Liam zamenjal en obrok dojenja z gosto hrano in bo tako lahko z očkom ostal doma, razpišem nov datum za takšen tečaj, kot smo ga imeli prejšnji petek.

V petek je bilo prav luštno. Veliko smo klepetali, kuhali in mislim, da smo predelali vsa najbolj pomembna področja za to obdobje in upam, da ste mamice domov odnesle tudi kakšno dobro idejo za kašice.

img_0716

img_0741

img_0780

Škoda ker nihče ni slikal zadnjega dela prostora, kjer so bili kavči, saj so bili polni mamic z majhnimi dojenčki in med temi mamicami tudi moj dragi z Liamom, ki ga zaradi rednega dojenja nisem mogla pustiti doma. Pa priznam, da je bil boljši občutek, ko je bil tam in sem videla, da prav luštno sodeluje. 😀

img_0775

img_0784

V ta namen bi se rada zahvalila še sponzorjem, ki so omogočili, da ste na tečaj prišle brezplačno. Na tečaju smo uporabljali Kidsme fantastične izdelke, Aventov čisto nov parni kuhalnik za kašice, Hoferjeve odlične izdelke iz linije Natur aktiv in Natur aktiv Baby, ter seveda nepogrešljiv Donat Mg. Vsi sponzorji so udeleženke osrečili tudi z njihovimi odličnimi izdelki. Prepričana sem da bodo prišli prav.

fullsizerender

Naslednjič pa obljubim, da bo razpisanih prostih mest več. 😉

Topel pozdravček,

Ana