Anina kuhinja

Sovražim ponedeljke

Sovražim ponedeljke

Že od nekdaj nisem oboževalka ponedeljkov in zadnje tedne jih “obožujem” vsak dan manj. 🙁 Sploh zato ker se vsak ponedeljek začnejo z jokom in slabo voljo, ko se malčka odpravljata v vrtec. Danes je za piko na i, nezadovoljstvo izkazal še Timon, ki je drugače rad šel v vrtec. Očitno sem sama bolj zabavna kot vsi prijateljčki v vrtcu – no, pustite mi malo sanjati. 😉 Smo pa zares včeraj imeli tak lušten dan skupaj in smo se cel dan igrali, kuhali skupaj, delali neumnosti in crkljali.

Priznam, da njun občutek ponedeljka in začetka vrtca/službe čutim tudi jaz in bi najraje z njima ostala v odeji na kavču celotno dopoldne. Gledala risanke in se žgečkala in skrivala pod odejo na toplem. Nič ne pomaga to smotano kislo deževno vreme. Ko bi bil sonček, bi se mogoče lažje spravila iz postelje… ali pa ne. Najbrž ne – vsaj ne te dni.

Zadnje dni sem namreč prebolevala hudo trebušno virozo, ki me je dodobra sezula. Še vedno nisem prava, čeprav ne bruham več in nimam več vročine se počutim kot bi me povozil vlak. Kljub temu da sem postala že profesionalna razkuževalka kadar se nas loti trebušna, še vedno čakam kdo bo naslednji v družini ki se je nalezel od mene. Pa ne zavijajte z očmi, ko napišem da sem razkužila pol stanovanja. V spodnjem delu hiše živi moja stara mama, ki se bliža 80. letom, in ko smo jo nazadnje nalezli s trebušno virozo me je resno zaskrbelo da se ji bo kaj naredilo. Priznam, da me manj srbi za moja otroka kar se tiče te neprijetne viroze kot pa za mojo mamo. Zato vsi razkužujemo in pazimo kot se le da, za nas in za njo.

Običajno res rada v miru podelam svoje stvari dopoldne, ampak danes sem lena kot fuks. Vseeno sem do zdajle posnela že dva video recepta, zdaj pa sem si vzela pol ure da jamram vam tukaj. 🙂 Se tolažim da se bom potem bolje počutila ko mi boste pisali da se tudi vam v ponedeljkih ne da ustati iz postelje in bom vedela da nisem edina.

In evo, zaključujem. Grem pripravit za kosilo, potem pa po Liama v vrtec, da bo doma odspal – jaz pa najbrž z njim. :O

Prva stvar ki me je danes spravila v dobro voljo so te slike – sem iskala nekaj slikovnega ki bi pasalo tukaj zraven — 😀

34f1255b65b9635d8931608d68407a0b--funny-monday-memes-minions-funny-quotes

Short-Monday-Quotes

ab255e03e03f946e2e7fd46fd93fe89b--monday-sayings-funny-monday-quotes

Želim vam prelep ponedeljek <3