Sobotnega tečaja sem se tako veselila, da sem svoje navdušenje očitno prenesla tudi na mojega malčka, saj se je odločil, da bo noč pred tečajem v duhu navdušenja tri ure pokonci in navdušeno skakal po postelji. No, mogoče je le želel izkoristiti še nekaj ur z mano preden sem ga peljala v varstvo k babici in dedku. 🙂 Kljub nespancu, sem iz nevem katerih globin, na tečaj prinesla cel kup dobre energije. 🙂 V ozadju me je malce skrbelo, saj je bila to zame nova izkušnja, toda v njej sem neizmerno uživala in iskreno komaj čakam, naslednje tečaje. 🙂
Na valentinovem tečaju, smo v dobri družbi Katarine Male, pekli rožmarinove krekerje s pršutom, rukolo in medom. Za glavno jed smo si pripravili rezance s tartufi in poširanimi jajci, ter se na koncu sladkali s čokoladno torto z jagodami. 😉 Vse jedi so neizmerno lepo popestrili odlični Kotanyi izdelki. V krekerjih je tako poleg rožmarina, bogat okus zaokrožilo Kotanyi orehovo olje. Rezanci so odlično dišali po česnu in peteršilju. Čokoladna tortica pa je bila slastna z vanilijevim strokom in drzna s Kotanyi čilijevim oljem. 😉
Kako pa so se imeli gostje, pa si lahko ogledate na spodnjih slikah. 😉
Vse, ki bi se želeli zabavati ob kuhanju z mano na naslednjih tečajih, pa se nanje lahko prijavite tukaj – https://www.aninakuhinja.si/delavnice/. Mimogrede, na naslednjem tečaju bo z nami kuhala Dobra vila Maja. 😉 Komaj čakam!