Anina kuhinja

Zaljubljeni linški piškoti s srčkom

Čas priprave: 15 minut

Čas kuhanja: 3x 8 minut

Količina: 20-25 večjih piškotov

Sestavine:

Sestavine za piškote:
250 gramov pšenične gladke bele moke iz Eurospina
125 gramov masla znamke Land iz Eurospina
125 gramov sladkorja v prahu iz Eurospina
3 rumenjaki
ščepec soli
1 čajna žlička limoninega soka
1 žlica vanilijevega sladkorja

Za nadev:
jagodna marmelada
lešnikov čokoladni namaz – svetel in temen znamke Dolciando iz Eurospina

Postopek:

Natisni

Moko, sladkor, vanilijev sladkor, sol in maslo zdrobimo skupaj ali na hitro zmiksamo v multipraktiku.

Vmešamo limonin sok in rumenjake. Mešamo ali miksamo da se oblikuje testo. Testo lahko položite v hladilnik za 20-30 minut ali pa pričnete z njim delati takoj. (sama ga vedno takoj uporabim naprej)

Testo zvaljamo na tanko – nekje 2-3 mm debeline. Iz testa izrežete večje kroge in jih polagate na pekač obložen s papirjem za peko. Polovici krogov izrežete srčke.

Pekač položite v pečico segreto na 180 stopinj za 8-10 minut – odvisno od velikosti in željene zapečenosti piškotov.

Piškote ohladimo, nato pa jih po sredini namažemo s poljubnim nadevom in zapremo z delom, ki ima izrezan srček.

Večina uporabljenih izdelkov v receptu iz Eurospina je do 12.2. v akciji po super nizkih cenah. Za ogled vseh ugodnosti, vas na njihovi spletni strani čaka tedenski letak, ki ga najdete tukaj. Sledite pa jim lahko tudi na njihovih družabnih omrežjih za še več nasvetov in ugodnosti.

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/eurospinslovenija/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/EurospinSlovenija
YOUTUBE: https://bit.ly/Eurospin-YouTube

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.