Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana ali plačana po 25.04.2025, v dostavo predana po 5.5.2025. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Veganski lečin tatarski biftek

Čas priprave: 5 minut

Čas kuhanja: /

Količina: za cca 600 gramov biftka

Sestavine:

Sestavine:
540 gramov kuhane rjave leče
200 gramov suhega paradižnika namočenega v olju
1 žlica dimljene ali navadne sladke paprike
3 stroki česna
4-6 majhnih Droga kislih kumaric
1/2 rumene čebule
1/2 čajne žličke soli
3 žlice sojine omake
2 žlici mletih orehov
2-3 Droga pekoča feferona
1 polna čajna žlička kaper
1/4 čajne žličke popra
nekaj vejic svežega peteršilja

Ideja za postrežbo:
margarina
popečeni kruhki
Droga vloženi šampinjoni

Postopek:

Natisni

Kisle kumarice, feferone, čebulo, česen in paradižnike drobno narežemo.

Vse sestavine grobo zmiksamo in serviramo s popečenim kruhom in vloženo zelenjavo.

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[elfsight_instagram_feed id="1"]