Sestavine:
Postopek:
NatisniMoko in maslo zdrobimo skupaj ali na hitro zmiksamo v multipraktiku.
Vmešamo sladkor, vanilijev sladkor, sol in rumenjake. Mešamo ali miksamo da se oblikuje testo. Testo lahko položite v hladilnik za 20-30 minut ali pa pričnete z njim delati takoj. (sama ga vedno takoj uporabim naprej)
Iz testa izrežete srčke in jih polagate na pekač obložen s papirjem za peko.
Pekač položite v pečico segreto na 170 stopinj za 8-9 minut – piškote želimo svetle in ne zapečene, zato bodite pri peki zadnje minute previdni. Pečene piškote ohladite.
Belo čokolado v kozici na najnižji temperaturi skupaj s kokosovim oljem stopimo. Na mali krožnik dodajamo po dve žlici bele čokolade in 2-3 kapljice barve. Razmažemo z zobotrebcem ali ražnjič palčko. Piškot z glavo navzdol potopimo v vzorec. Odvečno čokolado odtresemo iz piškota in piškote ohladimo da se čokolada strdi. Tako okrasimo polovico piškotov.
Preostalo belo čokolado ohladimo do točke da postane malo bolj gosta in mazljiva. Z njo nadevamo spodnji del piškotov in okrašeni zgornji del položimo na vrh. Ohladimo, da se čokolada strdi, nato pa piškote shranimo ali postrežemo.