Anina kuhinja

Praznični snežaki ježki brez peke

Čas priprave: 15-20 minut

Čas kuhanja: /

Količina: cca 10 večjih snežakov

Sestavine:

Sestavine:
350 gramov keksov
250 gramov masla sobne temperature
500 gramov mascarponeja sobne temperature
200 gramov fino mlete kokosove moke
150 gramov kristalnega sladkorja
100 gramov Dr.Oetker sladkorja v prahu
300 mililitrov mleka
2 žlici marelične marmelade
+
200 gramov grobe kokosove moke

Sestavine za okras:
bobi palčke
suhe marelice za nos
Dr.Oetker čokoladna pisala
bonboni za šal

Postopek:

Natisni

Kekse zmiksamo na fino. Vse sestavine ročno zmešamo v enotno zmes.

Oblikujemo večjo in manjšo kroglico in ju povaljamo po kokosu. Sestavimo kot prikazuje video.

Hranimo v hladilniku, drugače pa snežaki lepo zdržijo celotni večer tudi na sobni temperaturi. 😉

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[elfsight_instagram_feed id="1"]