Anina kuhinja

Pašta čips s pica okusom

Čas priprave: 10 minut

Čas kuhanja: 20-25 minut

Količina: 1 skleda

Sestavine:

200 gramov Mlinotest jajčnih peresnikov – Penne rigate
100-150 ml kečapa
3 žlice oljčnega olja
1/2-1 čajne žličke origana – po okusu
1/2 čajne žličke česna v prahu
1 pest parmezana

Postopek:

Natisni

Pašto skuhamo v soljenem kropu. Odcedimo.

V posodi zmešamo kečap, oljčno olje, origano, česen v prahu in parmezan. Omako zmešamo s kuhano pašto in jo razporedimo po papirju za peko.

V segreti pečici na 180 stopinj na zgornji tretjini pečemo šribližno 20 minut, oziroma dokler pašta ne postane zlato-rjave barve.

Postrežemo.

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.