Sestavine:
Sestavine:
500 gramov moke
400 ml polnomastnega mleka
30 gramov masla
10 gramov soli
30 gramov svežega kvasa
2 žlici sladkorja
2 čajni žlički Dr. Oetker vanilijeve arome
1 čajna žlička Dr. Oetker rumove arome
+
sončnično olje za premaz
Sestavine za nadev:
13 žlic Nutelle
3 banane
13 čajnih žličk Dr. Oetker krokanta
3 žlice belo čokoladnega namaza
Postopek:
NatisniMleko segrejemo do toplega. V polovico narežemo maslo. V drugo polovico vmešamo sladkor in nadrobimo kvas.Pustimo ga vzhajati 10 minut.
Moko presejemo v skledo. V moko najprej vmešamo vzhajan kvas. Nato dodamo sol. Na koncu pa še masleno mleko. Gnetemo 20 minut. Nato oblikujemo hlebček in ga pustimo vzhajati eno uro.
Po tem času ga razdelimo na 70 gramske delčke. Vsak del posebej oblikujemo v hlebček/kroglico. Med delom s hlebčki preostale pokrijemo s krpo. Vsako kroglico zvaljamo v tanek krog. Položimo jih na papir za peko in vzhajamo 20 minut.
Nato jih pečemo v segreti pečici na 200 stopinj (zgoraj/spodaj – zgornja tretjina pečice) 8 minut. Po tem času premažemo z oljem in pečemo še 2-3 minute.
Takšne malo ohladimo. Nato pa premažemo z Nuttelo, okrasimo z naezano banano, segretim tekočim belim namazom in potresemo s krokantom. Postrežemo.