Sestavine:
Sestavine:
500 ml mleka
1 vrečka vanilijevega pudinga
1 žlica limoninega soka
1 žlica kristalnega sladkorja
500 ml sladke smetane za stepanje
1 žlička sladkorja v prahu
2 žlici Bonne Maman karamele na kozarček + 5 žlic za kremo
karamelni bonboni za okras – opcijsko
Postopek:
NatisniTretjino mleka fino zmešamo s puding praškom in kristalnim sladkorjem. Ostalo mleko zavremo. V vrelega med rednim mešanjem vlijemo pripravljeno mešanico in na srednji do višji temperaturi kuhamo da se zgosti. Zgoščenega po površini pokrijemo s folijo za živila in ohladimo.
Sladko smetano stepemo do čvrstega.
Puding z mešalkami na hitro zmiksamo da postane bolj kremast in bomo vanj lažje vmešali smetano. V takega vmešamo polovico stepene smetane. in 5 žlic karamele. Kremo razporedimo v kozarčke. Na vrh dodamo karamelo.




Preostali stepeni smetani vmiksamo sladkor v prahu in jo nabrizgamo po vrhu. Okrasimo s karamelnim bonbonom.











