Anina kuhinja

Jagodno čokoladni ježki

Čas priprave: 15 minut

Čas kuhanja: /

Količina: 9-10 ježkov

Sestavine:

150 gramov keksov
150 gramov baby piškotov
80 gramov masla sobne temperature
3 žlice jagodne marmelade
150 ml mleka
2 žlici vanilijevega sladkorja
3 žlice Dr.Oetker grenkega kakava v prahu
3-4 žlice ruma
1 žlica Dr.Oetker vanilijeve arome ali vrečka vanilijevega sladkorja
Dr.Oetker Čokoladne mrvice za povaljat – cca 100 gramov
9-10 svežih jagod

Postopek:

Natisni

Piškote zmiksamo. Zmešamo jih s presejanim kakavom in sladkorjem.

Dodamo maslo, mleko, vanilijevo aromo, rum in marmelado. Premešamo. Pustimo stati 10-15 minut.

Oblikujemo ježke in jih povaljamo po mrvicah. Na vrh vtisnemo jagodo.

Hranimo v hladilniku.

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[elfsight_instagram_feed id="1"]