Zaradi izrednih razmer za nedoločen čas onemogočamo naročanje izdelkov z možnostjo plačila ob povzetju. Vse ostale oblike plačila so še vedno na voljo. S tem ukrepom želimo zmanjšati neposreden stik s kurirji in zmanjšati možnost prenosa koronavirusa. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Jabolčni rumovček – dva recepta v enem

Čas priprave: 10 minut

Čas kuhanja: 15-20 minut

Količina: 4 kozarci

Sestavine:

Sestavine za kompot/čežano:
5 jabolk
1-1,2 litra vode prečiščene s Kinetic Reactor
1 cimetova palčka
4-5 nageljnovih žbic

Sestavine za jabolčni rumovček:
1 liter precejene tekočine – iz jabolčnega kompota
3-5 žlic ruma – oziroma po okusu ( v kolikor napitek pripravljate za otroke, rum izključite)
2 sveži pomaranči
2 sveža jabolka

Postopek:

Natisni

Jabolka olupimo in narežemo za kompot. Dodamo vse sestavine za kompot in zalijemo z vodo. Kuhamo na nizkem ognju 15-20 minut, da jabolka postanejo mehka.

Takrat tekočino odcedimo in iz kuhanih jabolk naredimo čežano.

Tekočino zmešamo z rumom in iztisnjenim sokom dveh pomaranč. Sveži jabolki narežemo na tanke paličice z mandolino ali kar samo z nožem in jih razporedimo po kozarcih.

Zalijemo z jabolčnim rumovčkom in postrežemo s svežo paličico cimeta, ki naj služi kot žlička za mešanje.

Jabolčni rumovček – dva recepta v enem je odličen recept s katerim razvajaš celotno družino. Pri nas je šla čežana k malčkoma, saj jo obožujeta. Jabolčni rumovček pa k nama z lepo merico ruma, ki je poskrbela za luštno razpoloženje. 😀 Del sem pripravila brez ruma in z veseljem sta ga pila tudi malčka.

Recept sem ustvarila v sodelovanju s Kinetic Reactor, ki je pravzaprav čudovita inovativna naprava za čiščenje vode. Pri nas smo z njo opremili vse pipe v stanovanju in vesela sem da pijemo in kuhamo z veliko bolj čisto vodo kot prej. Za začetek je bolj okusna, ima bistveno manj vodnega kamna.

Za vse, ki vas produkt zanima, kopiram malce več informacij spodaj, za še več pa pokukajte na njihovo spletno stran tukaj.

.

.

Kinetična tehnologija je dosežek slovenskega znanja v svetovnem merilu. Obdelave vode. Ki poleg H2O vsebuje še veliko drugih, tudi neželenih snovi in organizmov, smo se lotili na znanstveno podprt način. Učinkovitost delovanja smo dokazali v profesionalni rabi priprave vod, tehnologijo selimo v vaš dom. Kaj zmore Kinetična tehnologija v profesionalni rabi? Omejevanje nalaganja vodnega kamna, nevtralizacijo organskih in anorganskih primesi v vodi, učinkovito dezinfekcijo vode z uničevanjem bakterij in drugih mikroorganizmov v vodi, z uporabo vodnega toka samega in brez dodatnih kemikalij.

Komentarji

*Zahtevano

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Najbolj prodajano v trgovini

Poglej vse izdelke
[sg_popup id=1]