Anina kuhinja

Hrustljave palčke z jagodno čokoladno pomako

Čas priprave: 10 minut

Čas kuhanja: 13-15 minut

Količina: 14-16 palčk

Sestavine:

Sestavine:
1 zvaljano listnato testo
1 jajce + žlica vode za premaz
200 ml sladke smetane
350 gramov jagodne čokolade (ali ruby ali druge čokolade po želji)
1 čajna žlička Dr.Oetker vanilijeve paste

Postopek:

Natisni

Testo zrežemo na tanjše pravokotnike. Prešpikamo z vilico in premažemo s stepenim jajcem zmešanim z vodo. Položimo v pečico segreto na 200 stopinj za nekih 12-14 minut, da se zlato rjavo zapečejo. Takšne ohladimo.

Sladko smetano zavremo. Vanjo vmešamo izbrano čokolado in vanilijevo pasto. Pustimo minuto, nato pa fino premešamo.

Postrežemo skupaj s hrustljavimi palčkami.

Komentarji

*Zahtevano

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[sg_popup id=1]