Anina kuhinja

Recenzija Tefal pametni večnamenski kuhalnik Cook4me+

Recenzija Tefal pametni večnamenski kuhalnik Cook4me+

V testiranje sem prejela čisto nov Tefalov pametni večnamenski kuhalnik Cook4me+, ki je izjemno priročen kuhalnik s 4 načini kuhanja. Uporabljate ga lahko kot ekonom lonec, v njem lahko soparite jedi, ali pa klasično kuhate – dušite, pražite, pogrevate. Poleg tega je njegova posoda zares velika. Volumen šestih litrov omogoča, da lahko v njem kuhate jedi za celotno družino.

Cook4me+ je še posebej primeren za družine in sploh za vse, ki mogoče niste najbolj vešči kuhanja. V njem je namreč 150 spisanih receptov v slovenskem jeziku, skozi katere te aparat vodi, zato z njim skupaj zagotovo uspeš narediti super jedi, pa čeprav jih prej še nikoli nisi. Med recepti najdeš ideje za prigrizke, kosila, večerje in sladice. Vsi recepti so preprosti in v večini pripravljeni v roku 15 minut. Kar je še posebej priročno, glede na čase v katerih živimo saj se nam vedno v vsem mudi.

Super je tudi to, da je posodo in notranji pokrov mogoče pomiti v pomivalnem stroju, tako da je čiščenje povsem enostavno.

Multikuhalnik je tudi odlična opcija za na izlete, potovanja ali kampiranja, saj lahko v njem pripravite praktično vse, potrebujete pa ga le vključiti v elektriko.

Sama sem nad njim navdušena in sem prepričana, da bi navdušil tudi marsikoga izmed vas. Več informacij o njem pa najdete tukaj.

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.