Anina kuhinja

Recenzija SKIP HOP igralne podloge

Recenzija SKIP HOP igralne podloge

V nabiralniku se mi je nabralo vsaj 20 sporočil, kjer me mamice sprašujete v zvezi z našo igralno podlogo in odločila sem se, da za podlogo spišem recenzijo. Tako bom tukaj napisala vse kar mi je na njej všeč, kar mi ni, kje jo najdete in tako odgovorila vsem naenkrat in še vsem, ki ste me želele za mnenje o njej vprašati.

Ko pridejo meseci, ko je dojenček že dovolj mobilen, da ga s strahom pustiš kje drugje kot na tleh, je igralna podlaga skoraj nujna. Sploh če tako kot pri nas na tleh ni toplega tepiha. Pri nas to ni mogoče zaradi Timonove hude alergije na pršico, nekateri pa tepihov preprosto nimajo radi.

Pri Timonu smo tako na tleh imeli tiste sestavljene številke iz pene, ki so zelo cenovno dostopne v vseh otroških trgovinah. Toda iskreno že takoj, ko sem jih kupila nad njimi nisem imela dobrega občutka. Že na sami emabalaži je pisalo, da jih je treba najprej kar nekaj ur zračiti in ko sem odprla embalažo so smrdele kot strela. Material mi ni deloval najbolj primeren za to, da ga je Timon ves čas vlačil po ustih in komaj sem čakala, da je Timon shodil in sem jih vrgla v koš.

Za Liama tako nisem želela kupiti teh, ampak neko podlago, po kateri se bo brez težav slinil in ne bom imela smotanega občutka. Pa če bo zraven še vsaj malo pasala v prostor pa še toliko bolje. Pri Malih zakladih sem našla podloge, ki so iz kvalitetnih materialov in podloge so vbistvu zelo velike. Kar je popolno, da se na njej lahko igra tudi Timon in včasih se otrokoma rada pridruživa tudi midva z dragim. Želela sem izbrati neko sivo/marelično barvo, ampak so bile podlage skoraj popolnoma razprodane. Odločila sem se za slednjo zlato sivo varianto, ki je prav tako luštna.

2017-01-07 18.43.15

Ko je podlaga prišla ni imela nikakršnega vonja in z veseljem nanjo odložim malčka. Moram pa poudariti, da se nanjo res prijema vse, od las, smeti…. zato sem obvezana, da jo vsak dan temeljito prebrišem, drugače potem iščem lase po Liamovih ustih. 🙂 Če odštejem dodatno delo, se lepo briše in nad njo smo zelo zadovoljni. Sicer smo zanjo odšteli malce več denarja kot za tiste poceni variante, ampak se je nakup brez dvoma izplačal.

Me pa zanima katero podlago uporabljate vi in kako ste z njo zadovoljni?