Anina kuhinja

Prvo vozičkanje z Liamom

Prvo vozičkanje z Liamom

Končno sva stestirala naš nov voziček z našim novim Tutkom iz trgovine Junior in Liam je pridno spal med vožnjo. Prav tako sem ga nekaj dni nazaj vanj položila kar čez dan, in je lepo spal zunaj na svežem zraku, jaz pa sem vmes malce izkoristila čas z mojim Timonom.

Seveda sta me med sprehodom po vasi ustavili dve starejši dami in mi podali pridigo, da je še prekmalu za sprehode, saj sem komaj rodila. Iskreno, se počutim prav dobro, če odštejem neprespanost in res se mi ne zdi nič takega, če se odpravim enkrat na dan na kratek sprehod. Kako hitro pa ste se ve prvič odpravile na sprehod po porodu?

2016-08-08 12.11.18-1

Topel pozdravček,

Ana

Komentarji

  1. Meni so sestre svetovale, da lahko grem na sprehod takoj, ko se počutim zmožno. Mislim, da smo prvi dan po prihodu iz bolnišnice šli na prvi sprehod, meseca maja. Svež zrak in sprememba okolja sta lahko samo v pomoč. Ne oziraj se na nasvete starih tet in vseh ostalih, ki vse vedo. Ti si edina, ki veš kaj je prav za otroka in zase. Prvi meseci otrokovega življenja so dovolj noro naporni za starša (še posebej za mamo) brez komentarjev ljudi, ki nimajo pojma.

Komentarja ni mogoče oddati.