Anina kuhinja

Poletno obarvana petkova kuharska oddaja in najlepši outfit do sedaj

Poletno obarvana petkova kuharska oddaja in najlepši outfit do sedaj

V petek se bliža nova kuharska urica v oddaji Dobro jutro in to zadnja pred poletjem. Glede na to, da je zunaj že konkretno vroče, sem se osredotočila na pripravo poletnih osvežilnih receptov, ki so popolni tudi za približajoče mesece in so sveže objavljeni tudi vam bralcem tukaj. Pa še moji trenutno najljubši so. 😉

Izbrala sem Grške girose s tunino (recept tukaj) in v oddaji bom delala tudi nekvašeni naan/tanki kruh z jogurtom. Recept zanj kmalu. 😉 Poleg girosev bom pripravljala Lubenični jagodni sok (video recept tukaj) in Nekaj minutni veganski kremasti jagodni sladoled iz treh sestavin + brez sladkorja (recept tukaj).

 

Lahko rečem, da sem za zadnjo oddajo prihranila moj najljubši outfit do sedaj. Komaj čakam da oblekico oblečem in da ne boste od vseh besed dobili sladkorne, pripenjam kar slike. Kaj menite? A ni čudovita?

Za vse, ki vas zanima: oblekica je iz Sportine, očala iz Optike Aleksandre in za super izgled s frizuro in lakiranjem je poskrbel moj najljubši salon Prokozmetika (hvala punce <3)

Pa slika z mojo obutvijo je nastala tako mimogrede, da jo prav moram pripeti. Elegantni čevlji s peto čudovito pašejo zraven, ampak med iskanjem lokacije za slike sva z dragim prehodila kar nekaj metrov in znašla sem se, ter imela obute moje nove elegantne Crocse. Nikoli ne bi uganili ,da so Crocsi, ker so zares netipični. Dragi je rekel, da še bolj pašejo k oblekici, zato sva naredila slikico tudi z njimi. So pa noro udobni – vsekakor bolj kot petke. :O

Se vidimo v petek 😉