Anina kuhinja

Poletna obutev za malčke

Poletna obutev za malčke

Čevlji za najmlajše so zelo pomembni, saj se bo le v udobnih in ustreznih malček naučil lepo hoditi. Pri nas pa je poleg tega faktorja pomemben še faktor, da so čim manj iz tekstila in tako ni potrebnega konstantnega pranja in zamrzovanja zaradi alergije na pršico.

Ko sem za našega triletnika iskala obutev za poletje, sem bila zelo skoncentrirana na to, da je čevelj usnjen ali pa iz udobnega umetnega materiala, da bi se lahko izognila čiščenju in kljub temu Timona brez težav bosega pustila v obutev. Poleg tega je pri nas še ena majhna težavica in sicer ta, da je naš mišek bolj med majhnimi in  je njegovo stopalo velikosti 22-23, kar je za triletnika malo in najti obutev s to konfekcijsko številko je prava umetnost.

Po dolgem iskanju sem našla dva para, nad katerima smo že več kot mesec dni popolnoma navdušeni.

Za morje in hitro obutev/domačo obutev uporabljamo Crocse in sicer njihovo najmanjšo številko. Najprej sem mislila, da mu ne bodo dovolj udobni in jih ne bo želel nositi, pa jih naravnost obožuje. Obožujem pa jih tudi jaz, ker jih le umijem z vodo in so seveda brez tekstila.

12837-42K-200x200

Druga obutev pa je namenjena izhodom na lepše. Čeveljčka sta popolnoma usnjena in neverjetno mehka. Našla pa sem ju v Massu. Tako je čiščenje prav tako brez pranja, ampak čeveljček le obrišem z vlažno krpo.

15020-50

Na katere poletne čeveljčke za vaše malčke pa prisegate vi?

Topel pozdravček,

vaša Ana