Anina kuhinja

Podpisovanje v ljubljanski Nami

Podpisovanje v ljubljanski Nami

Podpisovanja so v naši družini pravi projekt. Tisto dopoldne/popoldne si vedno rezerviram dragega in ponavadi se odpravimo vsi trije. Tako je najlažje, saj sem v bližini, če mali postane preveč lačen. Resda, zadnje čase že pridno jeva gosto hrano in imava vsako dopoldne sadno malico. Kljub kaši, pa vseeno obrok zaključiva z mlekom. Ker sem že imela soočenje z mastitisom, si ne upam prehitro zmanjšati povpraševanja mleka in ta način je za moje zdravje najbolj varen. No, pa o tej temi kdaj drugič.

Tako se je naše jutro začelo danes že zgodaj. Najprej sva z dragim pojedla zajtrk, potem sem pekla piškote, da sem vas lahko na podpisovanju malo razvajala, nazadnje pa je seveda prišla na vrsto vsa priprava za Timona. Kuhanje kaše za sabo in pakiranje vsega potrebnega. Saj veste, treba je imeti vse pri roki, ker nikoli ne veš kakšna situacija te čaka. 🙂

Temno čokoladni piškoti s kapljicami iz bele čokolade - recept v moji novi kuharici ;)
Temno čokoladni piškoti s kapljicami iz bele čokolade – recept v moji novi kuharici 😉
2014-11-20 14.55.15
Jabolčna kaša v posodici za na pot, jabolčni sok in slinčki za enkratno uporabo. 🙂
Takole smo pa papcali v Nami :)
Takole smo pa papcali v Nami 🙂

In ko se že počutiš popolnoma zmagovalno, saj ti je uspelo vse pripraviti do časa, te potem tik pred vrati pričaka kakajoči stok. Seveda, se je mali odločil pokakati ravno ko smo odhajali. Sledilo je noro hitenje, da smo spucali to malo rit, pa jok, ker smo se spet morali napraviti in potem smo se končno odpeljali proti Ljubljani. Seveda smo zamudili – začuda samo kakšnih slabih 10 minut. 🙂

Kakorkoli, uspelo nam je in vesela sem, da vas je toliko prišlo na podpisovanje. V veselje mi je bilo klepetati z vami. Prav super občutek je, ko končno spoznaš osebe, ki redno spremljajo tvoje ustvarjanje in imaš že ves čas občutek, da so del tvojega življenja. 🙂 Hvala vam, da ste si vzeli čas in me prišli pogledati.

Posebaj pa bi se rada zahvalila Zlatkotu, za njegove čili omake, ki jih ustvarja čisto sam. Prelepe so in nestrpno že čakam, da jih preizkusim. Prepričana sem, da me bodo okusi popolnoma očarali. Hvala ti!

Domači čili omaki :) Mmm
Domači čili omaki 🙂 Mmm

Naslednje podpisovanje je na Bledu v trgovini Home design in sicer v soboto ob 11h. Potem pa 29.11. v Kranju v cvetličarni Vijolici. 🙂 Upam, da se vidimo!

 

Komentarji

  1. Ha ha ha, tole kakanje, ko si ze na vratih za odhod, mi je pa zelo znano. Pri nas se tudi pogosto dogaja zjutraj, ko se odpravljamo v vrtec :-).

Komentarja ni mogoče oddati.