Anina kuhinja

Otroški nakupi za na morje

Otroški nakupi za na morje

Že slaba dva tedna dobivam kup sporočil od mamic, ki me sprašujejo kje vse smo kupili rokavčke, brisačke, obutev, … Da ne odpisujem vsaki posebej, sem v ta namen pripravila to objavo. Pa tudi za vse mamice in starše, ki redko najdejo čas, da v miru hodijo po nakupih, sploh pred glavnim dopustom, ko je že tako čisto preveč vsega na kupu. Meni ustreza nakupovanje po spletu in za moje malčke imam nekaj otroških spletnih trgovin, na katerih vedno najdem vse kar si želim. Ponavadi ob nakupih k odločitvam povabim še mojega triletnika, ki si kar sam izbere kaj mu je všeč in je potem navdušenje toliko večje in prisnejše, ko stvari pridejo.

Tudi tokrat sem se odločila za nakupe na spletu in morsko opremo za malčka sem našla v otroški trgovinici Stephen Joseph. Všeč so mi njihovi živahni izdelki, sploh pa, kar je najbolj bistveno, všeč so mojima fantoma.

Tako sem letos obema kupila brisački za na plažo. Prva je bila piratska, saj se Timon navdušuje nad pirati – imamo eno luštno pravljico na to temo. Druga pa hobotnica.

otroska-brisaca-s-kapuco-pirat otroska-brisaca-s-kapuco-hobotnica

Pa seveda klobučki in sončna očala, ki so pri nas nujnost, saj ne uporabljamo sončnih krem.

kapa aligator_r SJ-1006-48 Octopus_r

Odločila sem se, da preizkusiva še novo obutev in sicer japonke, saj Timon ves čas na nogice natika moje. 😀 Pa se mi je zdelo zabavno, da končno dobi svoje in pusti moje pri miru. Zaradi manjše površine iz tekstila, ki ga pri nas obvezno peremo zaradi potrjene alergije na pršico – moram dodati, da sem jih oprala na 60 stopinj in se jim ni popolnoma nič poznalo.

Timon je bil nad njimi navdušen, je pa potreboval dan, da se je nanje privadil. Vzela sem motiv hobotnice, da je bil v stilu z brisačko in očali. 😉

otroske-japonke-hobotnica

Pa seveda rokavčki, za katere sem dobila največ vprašanj. Ti so bili ujemajoči s piratsko brisačko. Ampak kot sem gledala, jih očitno nimajo več. Je pa kup drugih, novih motivov – najdete jih tukaj.

IMG_4209

Mimogrede, sem zatavala v oddelek kjer imajo nahrbtnike (tukaj) in se komaj zadržala, da nisem obema kupila svojega kovčka-torbe na kolesih – toook kjut. 🙂 Mislim, da bom kmalu pustila svojemu luštu pot in jih naročila za naslednji tedenski oddih na morje. 🙂

otroška mini torba na kolesih Letalo