Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Oblikovanje telesa z limfno drenažo in body wrappingom

Oblikovanje telesa z limfno drenažo in body wrappingom

Še sama se čudim kako resno sem se lotila moje “preobrazbe” oziroma spravljanja v formo. 😀 Toda zares sem firbčna kaj lahko s pridno telovadbo, malce vnešene pazljivosti pri prehrani in dobro nego naredim iz svojega telesa.

Tako sem za dodatek k treningom dodala še limfno drenažo in body wrapping, ki naj bi pospeševala oblikovanje telesa. Najprej niti nisem intenzivno razmišljala v tej smeri, saj še vedno dojim. Ne sicer polno, ampak bolj ponoči kot del cartanja, pa vseeno ne nameravam v bližnji prihodnosti kaj kmalu zaključiti s tem obdobjem. Vsaj dokler bo velika želja po dojenju iz strani Liama. Tako zaradi dojenja še toliko bolj pazim kaj vnašam nase in vase. Razni preparati vsebujejo stvari, ki niso vredu za doječe mamice. V kozmetičnem salonu, kamor hodim, sem si gledovala namreč paket BODI FIT, ki je zdajle pošteno znižan (za več kot 50%). Osebno se mi je zdel popoln, pa preverjeno kriolipoliza ni primerna za doječe mamice. Tako sem ta del preprosto odmislila.

Zadnjič pa sem šibala na odstranitev permanentnega laka in se pogovarjala z Majo, ki ponavadi poskrbi zame kadar sem pri njih. Seveda sem regljala kot sneta skira in od začetka do konca povedala vse svoje življenske cilje, kaj sem delala tisti dan, kaj bom jutri, in še kaj. Ne vem zakaj se mi, kadar grem v kozmetični ali frizerski salon, vedno odpre ves svet. Včasih se mi prav zasmilijo ženske/moški, ki so v tem poklicu, ker se mi zdi, da je del poklica tudi to, da morajo klepetati s strankami. Zdi se mi, da se me je Maja že navadila in pričakuje, da bom ves čas klepetala, ko bom pri njej. Mimogrede, novinarji bi morali v ta posel – grem stavit, da bi izvedeli vse in še več kot potrebujejo za trače. 😀

Tako sva z Majo prišli na temo oblikovanja telesa in izvedela sem, da je limfna drenaža popolnoma ok za doječe mamice in se vbistvu veliko uporablja med nosečnicami, ki jim zastaja voda. In seveda sem bila čisto navdušena in takoj rezervirala datum in čez nekaj dni pričneva. Poleg limfne drenaže sva v paket dodali še body wraping. Na najin prvi dan sem imela norišnico in sem dan začela s treningom, potem sestankom v Celju in potem sem direktno prihitela v Prokozmetiko, ki je sicer le nekaj minut stran od mojega doma.

Najprej sva se izmerili – dobila sem prepoved, da stiskam trebuh notri. 😀

Potem pa sem seveda 5 minut pokala smešne primerjave, ko me je povijala v plastično folijo. Počutila sem se kot pečenka, ki gre v paco za v hladilnik. 😀 In to še ni bilo vse. Vsa zavita v folijo sem komaj splezala na mizo v najbolj modne smučarske hlače, v katerih sem izgledala kot, da sem zrasla za en meter in grem strašit majhne otroke. 😀 Maja seveda ni mogla zadržati smeha medtem, ko je naredila nekaj slik – bolj ali manj zato, da jih lahko pripnem tukaj in se mi boste lahko smejali še vi. 😀 Kaj vse naredim za vaš lepši dan. 😀

Po treningu in dnevu norenja je bil ta tretma nekaj najboljšega na svetu. Ležala sem 30 minut, medtem pa so me te čudežne hlače masirale. Po tretmaju skoraj nisem imela musklfibra od treninga. Naslednji datum sem prav tako namerno izbrala na dan treninga naslednji teden, saj moraš na te tretmaje hoditi nekaj mesecev, da se pozna in prepričana sem, da bom lažje hodila po stopnicah.

Me strašno zanima, če je katera izmed vas že kdaj bila na tem tretmaju in kakšni so bili rezultati? 🙂