Anina kuhinja

Najina izbira imena za novega dojenčka

Najina izbira imena za novega dojenčka

Najprej bi se vsem rada najlepše zahvalila, za vse prelepe čestitke in želje, ter spodbudne besede, ko sem vam javila, da se odpravljam v porodnišnico. Odpisala bi prav vsem, ali pa vsaj povšečkala vse, ampak vas je preprosto preveč. To pa vseeno ne pomeni, da mi vse skupaj ne pomeni res ogromno. Torej najlepša hvala vsakemu posebej <3

Priznam, da je bila celotna izkušnja bolj neprijetna kot pričakovano in za mano je naporen teden. Malce sem se že sestavila, ampak si bom dovolila vzeti še en teden na off. Upam, da razumete, saj je trenutno moja popolna prioriteta moje zdravje, moj novi fantek in seveda privajanje mojega malega Timona na novega člana. No, o porodu, vsem kar je prišlo z njim v dneh po njem, se seveda razpišem, ko pridem malce bolj k sebi.

Ker bi želela, da ste prvi, ki izveste ime mojega malega miška, saj ste vso nosečnost dihali z mano, sem se odločila, da spišem to objavo. Tako boste za ime izvedeli od mene in ne iz kakšne revije ali članka.

S Kristijanom sva za novega dojenčka izbrala ime Liam. Pri Timonu sem imela malce več besede jaz, pri Liamu pa ati. Vseeno nama je bilo ime obema všeč in mislim da mu prav lepo pristoji. 🙂 Evo, zdaj veste. 😉

2016-07-31 17.58.38-1

Prvo slikico pa objavim zelo v kratkem, tako da še vseeno pridno kukajte na stran. 😉

Do takrat pa uživajte poletje, imejte se radi in se kmalu spet redno pišemo. 😉

Pozdravčki,

vaša Ana

Komentarji

 1. Živjo!

  Čestitke za novega družinskega člana vsem. Spomnim se draga Ana, ko si rodila Timona, da sem nekje v nekem članku prebrala, da je tvoja izbira imena prevladovala medtem, ko je Kristijan izjavil, da pri naslednjem otroku bo pa njegova želja po izbiri imena prevladovala.

  Takoj, ko sem izvedela vajino novico, da bosta spet postala starša sem si malo za hec mislila, če se bo Kristijanu v drugo izpolnila želja, da bo njegova izbira imena prevladovala ali bo tebi prepustil v celoti? ;-):-)

  Po današnji objavi je vse jasno. Tako, da Kristijan imaš “fer” ženo. 🙂

  Zelo mi je všeč, da si nam ti Ana osebno razkrila ime, ki mi je zelo všečno tako kot Timon.

  Skratka dajte si čas in se spoznajte mi zvesti bralci bomo tudi razumeli, če te ne bo redno v objavah, ker bomo razumeli, da se prvih trenutkov z novim družinskim članom ne da nadomestiti.

  Skratka draga Ana čimbolj se ravnaj po svojih notranjih občutkih in če misliš, da rabiš cel mesec časa zase in za svojo družino si ga VZEMI. Čestitke se enkrat. Gabrijela.

 2. Čestitke Ana.

  Liam je prisrčno ime, saj imam tudi sama Liama in mislim, da sta celo na isti dan rojena 🙂 Le da je moj srček 12 let starejši.

  Želim vama obilo lepih trenutkov in nasmehov.

  Sandra

Komentarja ni mogoče oddati.