Anina kuhinja

Moževih 30-let in Timonova prva noč drugje 2.del

Moževih 30-let in Timonova prva noč drugje 2.del

Prvi del objave

Mali je šel zjutraj kot vedno v varstvo, midva pa sva se odpeljala na “sestanek”. Ko sva prišla v Celje in sem dragemu končno izdala, da ga za cel vikend peljem na razvajanje v Rimske terme, je bil izraz na njegovem obrazu neprecenljiv. 🙂

Rimske terme sem izbrala ker naj bi bile popolne za pare in bolj mirne. Poleg tega imajo odlično restavracijo za kulinarično razvajanje in kup masaž in drugih wellness zadevic. Sploh pa zato, ker so ena redkih term, ki oddajajo tudi sobe s svojim whirpoolom. Moj dragi se neverjetno rad namaka, sama pa kot nosečnica ne smem za dolgo v whirpoole, saj imajo previsoko temperaturo, poleg tega pa me je malce skrbelo tudi zaradi kopanja v kloriranih javnih bazenih in whirpooolih. Tako se mi je zdelo popolno, da se mu bom lahko pridružila tudi jaz, saj bova sama kontrolirala temperaturo vode, sploh pa bo ta brez klora in čista. Resda so sobe z whirpooli drage, ampak za okroglo številko, sem bila pripravljena odšteti malce več. Dragemu se je seveda odprl svet, ko je videl sobo in v naslednjih treh dneh, je bil tisti whirpool non stop zaseden. Mimogrede, bil je ogromen, in imel je temperaturni števec, tako sva lahko stalno prilagajala temperaturo vode. Pa še tako fino je bil nameščen zraven postelje, tako sem sama počivala na postelji, dragi pa v whirpoolu in sva lahko vmes debatirala.

2016-04-02 11.22.52

Kljub navdušenosti nad kompleksom in bolj ali ne navdušenosti, da bova malce sama in se cel vikend razvajala, naju je vseeno v ozadju skrbelo kako bo prvo noč prespal najin Timon.

Iz varstva ga je prevzel dedi in vsi smo si oddahnili ko je ob 8-9h zvečer brez težav utrujen zaspal. Sama sem se ponoči večkrat zbudila in se spraševala kako je moj mali mišek, toda kljub temu sem relativno dobro spala. Z dragim sva računala da bova spala do 10-11, pa sva se avtomatično zbudila ob 7-8h in nisva mogla zaspati nazaj. Nestrpno sva čakala klic babice. Ta je prišel kmalu in izvedela sva, da je bilo vse super. Nobenega jokanja, le nekaj praskanja in zbujanja zaradi izpuščajev.

Po poslanih slikicah ob babice, sva sklepala da uživa sto na uro in tako sva se tudi midva bolj sprostila. Čakale so naju masaže in večerno gurmansko razvajanje s 5 hodi. 😀 Ja, komaj sva čakala da se dan začne.

2016-04-01 20.40.51

Prvi del objave