Anina kuhinja

Lesena praznična smreka Spira

Lesena praznična smreka Spira

Vsako leto smo imeli klasično božično drevesce in zaradi Timonove hude alergije na pršico, ga je bilo treba vsake dva tedna razstaviti in oprati. Kar je to veliko dela, sva lansko leto z dragim kupila manjše drevesce, da bi si olajšala čiščenje in na koncu sva se odločila, da bomo drevesce po dveh tednih dali stran. Ker je tega čiščenja že tako preveč in smo želeli imeti vzdušje in smreko celoten december, sem letos razmišljala o neki drugi možnosti in sicer o leseni eko smreki.

Ko sem jo poguglala sem v slikah slučajno zagledala Spira praznično smreko in v trenutku mi je bila zares všeč. Pa ne sama oblika, ki je zares nekaj posebnega, ampak tudi dejstvo, da se jo zloži v tanko škatlo, ki ne zasede skoraj nič prostora. Poleg tega je v trenutku postavljena in razstavljena. Ne me razumeti narobe, obožujem okraševanje smrečice, ampak dolgotrajno postavljanje same smreke in sploh pospravljanje mi je vedno odveč. Tukaj pri tem modelu, ta del preprosto preskočiš, ker jo postaviš v minuti, potem pa se lotiš luštnega dela okraševanja. Vsekakor tudi pomaga, da ti sama shranjena smrečica ne zasede celotnega podstrešja. Če koga zanima, prodajam obe moji klasični smrečici z okraski, ker ju ne potrebujem več. 😉 (več info pa v zasebnem sporočilu na FB)

Prav tako smo vedno imeli težave z bunkicami. Na njih se zelo rad nabira prah, in medtem ko je Timon že toliko star da razume, da se takšnih stvari ne jemlje dol, pa je Liam te starosti za katero sem prepričana, da bi mi z bunkicami ves čas malce nagajal. Z dragim sva se tako odločila, da na eko smreki ne bo bunkic ampak greva na lesene okraske. Vzela sva paket njihove slim smreke in njihovih natur lesenih okraskov in se odločila, da jih skupaj pobarvamo na rdeče. Šla sva po barvo, ki je primerna tudi za otroške igrače in najbrž ne rabim dodati kakšno veselje je bilo, ko sta Kristijan in Timon barvala okraske. Midva z Liamom sva medtem zbijala njegovo vročino ker je zakuhal na 40 stopinj (zaradi hujše viroze, ki jo je že premagal) in sva bolj kot ne samo opazovala – zato naju tudi ni na sliki. Naslednji dan po barvanju smo smrekico postavili, okrasili in zdaj stoji en teden. Naju je skrbelo, da se bo Liam kaj spravljal nanjo, pa je Timon tako dober vzgled in čuvaj, da jo pusti popolnoma pri miru. Meni osebno je popolna in z nami bo ostala tudi za naslednja leta.

Ko sem na njihovi spletni strani dobila kontakt oblikovalca in lastnika podjetja, kjer izdelujejo Spira božična drevesa, sem ugotovila, da smo se že spoznali na praznovanju družinskih prijateljev in so iz bližine. Tako sem se z njimi povezala in vam vsem izprosila en lušten popust 15% na njihove smreke s kodo: ANINASPIRA

Več o smreki najdete na tej spletni strani – http://www.shop.spirachristmas.com/en/  Kupite pa jo lahko tukaj – http://www.shop.spirachristmas.com/en/

Pripenjam še video:

Komentarji

Komentarja ni mogoče oddati.