Anina kuhinja

Lepe praznike

Lepe praznike

Božič je pred vrati in kljub temu, da je pri nas v polnem razmahu spet nova hujša viroza, se ga zelo veselim. Moje želje glede praznovanja v krogu moje širše družine so se razblinile, saj ne morem pripeljati tako bolnih otrok zraven mojih nečakov in nečakinje, saj bodo potem vsi bolni. Kljub temu se bova z dragim potrudila, da bo naš vikend kar se da lep in če bo vse posreči, šibamo praznovati vsaj k družini mojega dragega. Tam še ni nobenih drugih otrok, dedi in babi pa sta se odločila, da bosta tvegala virozo.

Hvala bogu imamo vsa darila kupljena in zavita, saj je po trgovskih centrih taka gužva, da ne upam niti v bližino, kaj šele, da bi se odpravila po nakupih. Danes zgodaj zjutraj sem tako na hitro šibala v trgovino po najnujneše sestavine, da bo naš hladilnik dobro založen do torka in zdaj ne rabim nikamor več.

Kakorkoli, že cel dan me vsi zasuvate z lepimi željami za novo leto in ker vas je ogromno in ker sem to tako ali tako nameravala, vam v posebni objavi vsem zaželim prelepo praznovanje prazničnih vikendov pred nami in novo leto polno uresničenih sanj, zdravja, ljubezni in vsega kar si želite. <3

Ob tej priložnosti bi se vam rada zahvalila tudi za leto polno ljubezni, podpore in nasvetov, ki ste jih z mano delili. Pisanje bloga zna biti včasih naporno, saj ob želji po uspešnem blogu ni počitka, bolniške in ne porodniške, toda s takimi zvestimi in ljubezni polnimi bralci, kot ste vi, se vsak trud splača. Obljubim vam, da bodo tudi v naslednjem letu objave/recepti zanimivi, in da se bom za vas optimalno potrudila.

Naslednji teden si bom poskusila vzeti malce več časa za mojo družino, toda za vas imam pripravljen teden luštnih video receptov, ki jih lahko pričakujete vsak dan. 😉 Pa seveda bom delila tudi kakšen naš utrinek. Drugače pa lahko več objav ponovno pričakujete v naslednjem letu. 🙂

Še enkrat vam zaželim prelepe praznike in lahko noč. 🙂

Vaša Ana

Pa seveda moram z vami deliti nekaj naših prazničnih slikic. 😉

306a8936

306a8940