Že skoraj eno leto je minilo od mojega zadnjega kuharskega šova in priznam, da se kar malo veselim jutrišnjega kuhanja. Ko sem se že mesece nazaj dogovarjala za vodenje šova na Celjskem kulinaričnem sejmu Kulinart, sem bila prepričana, da bom Liama za ta čas lahko pustila doma pri dragemu. Sicer lumpek pridno preizkuša nove okuse ampak nikoli noče pojesti več kot nekaj žličk. Kar je seveda premalo, da bi preskočila obrok. Celje pa je zame kar daleč, tako gresta jutri dragi in Liam zraven. Lahko si predstavljate kakšna organizacija je potrebna, da z dvema majhnima izpeljem takšen dogodek. Danes sem tako nakupovala vse potrebno, preizkusila recept, pridno pripravila vse za Timona, ki se bo pazil pri moji stari mami. Pa seveda vso posodo, sestavine za sabo in vse kar bom potrebovala za Liama… hvala bogu za nosilko, da sem večino lahko naredila z Limom v naročju. Ni nama bilo dolgčas. 🙂
Zdaj sem v polni pripravljenosti in komaj čakam jutri. Vse, ki ste doma iz Celja ali okolice pa zelo lepo vabim, da me obiščete in se v moji družbi naučite priprave noro dobrega slovenskega raguja iz kranjske klobase. Sem prepričana da vam bo všeč in bo marsikdaj popestril vaš tedenski meni kosil. 😉
Zdaj pa šibam zrihtati maledva za spanje in upam, da se vidimo jutri.
Lahko noč 😉