Anina kuhinja

Brezplačni kuharski tečaj z napotki za uvajanje goste prehrane pri dojenčkih

Datum dogodka:

28. oktobra, 2016

V sklopu projekta Dom slovenskega oblikovanja, bom en dogodek v sodelovanju z ekipo pripravila tudi jaz. Kljub temu, da se trenutno malce ogibam delavnicam (ker še redno dojim in je to težko izvedljivo),  nisem mogla odkloniti povabila, ker se podpira slovensko ustvarjanje. 🙂

Dogodek se bo odvijal v tem posebno opremljenem manjšem stanovanju v Ljubljani, ki bo popolnoma opremljeno z izdelki slovenskih ustvarjalcev. Ker je to manjše stanovanje, bo število prijav za tečaj omejeno na 15. Prvih 15 prijavljenih, bo to prijetno urico preživelo v moji družbi in družbi okusnih in zanimivih kašic in še kaj.

Na tečaju bomo pripravljali zanimive ideje za uvajanje goste prehrane pri dojenčkih (od riževega mleka, malic, bolj kompleksnih kašic, itd.). Vse kuhanje pa bom pospremila še z najbolj pomembnimi odgovori, s katerimi se v tem pomembnem obdobju soočamo vsi starši. Seveda so dobrodošla tudi vaša vprašanja.

Na dogodku boste prav tako lahko kupili moja priročnika Anina kuhinja za najmlajše in Anina kuhinja za nosečnice in doječe mamice za samo 16,00 €, in da vas še dodatno pocrkljam, boste prejeli tudi vrečko presenečenja, kjer bo med drugim tudi tale izdelek, paket slastnih Hoferjevih bio izdelkov za dojenčke Natur Aktiv Baby, in seveda nepogrešljiv Donat MG. Lahko pa še dodam, da se vrečka z izdelki pridno polni in se bo poleg naštetega še kaj zanimivega našlo v njej.

Udeležba je brezplačna.

Prijavnico lahko oddate tukaj. Naj poudarim še enkrat – število mest je omejeno na 15.

 

Komentarji

  1. Alenka, tečaj je bil zapolnjen v nekaj minutah. Se potrudim da kmalu organiziram ponovitev.
   Topel pozdrav

  1. Marija, tečaj je bil popolnoma zapolnjen v nekaj minutah. Na žalost ni več prostih mest. :/
   Se potrudim da organiziram kaj podobnega kmalu v prihodnosti.
   Topel pozdrav