Anina kuhinja

5 najboljših nakupov za zunanjo zabavo malčkov

5 najboljših nakupov za zunanjo zabavo malčkov

Pri nas imamo veliko dvorišče, ki je hvala bogu ograjeno in tako lahko sama z velikim trebuščkom sedim na klopci in spremljam našega lumpka kako se igra. Z namenom, da se mu tudi doma čimveč dogaja in ima tudi zunaj zanimive igrače sva mu letos kupila nekaj novih. Pa seveda z namenom, da se ob družbi drugih malčkov veliko dogaja in starši lahko malce poklepetamo.

Nad njimi je navdušen in se z njimi zelo veliko zamoti. Najbolj aktualne za zunanjo zabavo so pri nas te spodaj:

1. Manjši trampolin – za velikega nimamo prostora, niti prostora za hranjenje. Sploh pa na trampolin tako ali tako ne sme več kot en otrok in mi je všeč da že velikost trampolina prepreči da bi se nanj “nagužvalo” preveč otrok in bi prišlo do kakšne nesreče.

 

2016-04-17 11.36.27-1

2. Tobogan – naš malček obožuje tobogane in ta nakup je moj dragi naredil kot čisto presenečenje. Mali je bil seveda navdušen kot še nikoli. Na začetku ga je bilo strah, da bi sam plezal gor in se spuščal, toda v roku dneva je že sam osvojil te veščine in se znebil strahu. Zdaj šiba po njem kot raketa.

2016-04-13 18.47.32-2

3. Poganjalček – zaenkrat še najbolj uporabljamo poganjalček s tremi kolesi, vendar se že počasi navajamo na klasičen poganjalček s samo dvema kolesoma.

Kinderfeets_HR_side_GREEN_copy
Najdete ga tukaj.

4. Bazenček – seveda v teh vročih poletnih dneh ne gre brez bazenčka. Naš Timon je obseden z vodo in to je najboljši način da se konkretno zmatra in zabava. Midva ga pa tudi rada gledava kako razposajeno skače po vodi. Ta nama je bil sploh všeč, saj je narejen tako da ustvarja tudi senco.

IMG_5767

5. Traktor – njegova najbolj nova igrača, ki jo je prejel za drugi rojstni dan. Sicer je še premajhen, da bi dosegel pedala – manjka mu še cm ali dva, toda kljub temu ga ves čas vozi naokrog. Ko bo dosegel pedala pa sklepam, da se bo po popularnosti premaknil na prvo mesto.

2016-05-19 07.59.03-2

Pa vaših najljubših 5 pri vaših malčkih. 🙂

Komentarji

Komentarja ni mogoče oddati.