Anina kuhinja

Bodite modni to jesen – navdihujoče stilske ideje

Bodite modni to jesen – navdihujoče stilske ideje

Ko listje začne spreminjati barve in zrak postane bolj svež, prihod jeseni prinaša novo priložnost za osvežitev garderobe in izražanje edinstvenega sloga. Pri jesenski modi je pomembno, da se zavedamo umetnosti plastenja, udobnih tkanin in topline zemeljskih tonov. Združite to harmonijo v popoln jesenski stajling.

 

S spreminjajočim se vremenom se spreminjajo tudi naše garderobe. Medtem ko nekatere poletne obleke, kot so srajčne obleke, maksi obleke in lahke pletene obleke, elegantno prehajajo v jesen, pa prihod jeseni pogosto naznanja pomembnejše spremembe v naših omarah. Najbolj prepričljivi koncepti jesenskih oblačil brezhibno združujejo funkcionalnost v boju proti nihanju temperatur s slogom, kar izboljša vaš videz za vsako priložnost.

Medtem ko se poletje pogosto vrti okoli razkazovanja sloga z minimalnimi oblačili, jesen ponuja vznemirljivo priložnost, da pokažete svojo garderobno spretnost. To je sezona, v kateri si lahko privoščite prevelike puhaste puloverje in morda celo od ponedeljka do petka nosite isti par modrih kavbojk. Kako se počutiti najbolje tudi v jesenskih stajlingih? Zelo preprosto.

Ste že slišali za plastenje oblačil? Tako ga najbolje izkoristite

Jesen prav enostavno enačimo z razkošjem oblačil, saj nam v tem letnem času nihče ne prepoveduje, da svoje telo obdamo s kosi različnih tekstur in dimenzij. Jesen je namreč pravi sinonim za plastenje oblačil. Plastenje je tehnika oblikovanja, s katero lahko ustvarite vizualno zanimive in praktične obleke. Gre za kombiniranje različnih kosov oblačil na način, ki vas ne le greje, ampak tudi dodaja globino in dimenzijo vašemu videzu.

Pod vaš najljubši pleten pulover lahko oblečete tanek puli ali srajco in pustite, da nekaj blaga subtilno pokuka iz vaše pletenine. Tudi pod srajco lahko oblečete dodaten kos, vendar pazite, da si srajce ne zapnete do vratu, temveč pustite odprto ravno toliko, da plastenje pride do izraza. Nad pleteno jopico ali pulover vrzite še plašč in si okoli vratu ovijte trendovski šal. Ne bojte se barv, različnih tekstur in če ste dovolj drzni lahko celo čez oprijeto obleko oblečete rahlo prevelik pleten pulover in tako ustvarite brezčasen videz. Za najboljše ideje pobrskajte pri znamki Hugo, ki nudi širok spekter modnih oblačil, ki so kot nalašč za plastenje.

Investirajte v dober suknjič ali plašč

Dobra modna zgodba ne pozna meja in kaj pravzaprav resnično potrebujete? Dober suknjič, ki je odličen za plastenje ali plašč, ki vas bo grel v zimskih mesecih. Izberite kos, za katerega že veste, da ga boste lahko nosili več sezon in se bo prilegal vaši obstoječi garderobi in osebnosti. Pogosto je zimski čas čas, ko menimo, da je naš stajling preprosto spregledan, ravno zaradi vrhnjih oblačil. Vendar ne skrbite, prav z njimi lahko resnično popestrite vsak stajling. Izberite vrhnje oblačilo, ki bo drugačno, ki bo izstopalo ali pa za to poskrbite sami. Vsak suknjič ali plašč lahko stilirete po svoje in ga obogatite.

S prepasovanjem plaščev naredite modno izjavo. Ne glede na to, ali gre za klasični trenč ali prevelik volneni plašč, zapnite ga v pasu z elegantnim pasom, ki doda obliko in prefinjenost vašemu vrhnjemu oblačilu. Najboljšo izbiro omogoča znamka Boss, oglejte si njihovo celotno ponudbo na answear.si/m/boss.

Dobre kavbojke vas ne bodo nikoli pustile na cedilu!

Že vrsto let je znano, da so kavbojke osnovni element vsake garderobe. So namreč tako vsestranske, da jih preprosto lahko obarvamo elegantno ali povsem ležerno. Odvisno je namreč, kako jih skombiniramo. Kavbojke se podajo vsem, z njimi lahko ustvarimo povsem formalen videz, jim dodamo eleganten suknjič in srajco ali pa jih skombiniramo z razkošno pletenino. Poskrbite, da boste strmeli k nakupu udobnih kavbojk, izberite kroj, za katerega veste, da še nekaj časa ne bo šel iz mode in se pustite zapeljati različnim modelom na trgu. Te najdete tudi na answear.si/m/pepe-jeans.

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.