Anina kuhinja

Za lepši nasmeh ;)

Za lepši nasmeh ;)

Preden sem rodila Timona, sem res veliko dala na čiščenje zob. Imela sem električno ščetko, pa malo ščetko za vmesne prostore in ustno vodico, pa bogsigavedi kaj še vse. 😀 Potem pa me je materinstvo odneslo, ščetka se je pokvarila/odslužila svoj čas in moj večerni proces čiščenja se je skrajšal na klasično ščetkanje z navadno ščetko (na žalost dostikrat prehitro), občasno ščetkanje vmesnih prostorov med zobmi in ustna vodica je preprosto šla v pozabo.

Kljub temu, da imamo še vedno grozno neprespane noči, pa dnevni tempo postaja vsak mesec bolj normalen. Otroka sta večinoma v vrtcu, ko sta doma se veliko več igrata skupaj in sama opažam, da si spet želim kakšno uro zase – za moje procese, pa naj bo to ščetkanje, telovadba ali kaj drugega.

Zadnjič pa tako kot nalašč kličejo iz Oral-B, z željo da stestiram njihovo električno ščetko in bila sem navdušena. Očitno so mi brali misli, ker sem tako ali tako v kratkem mislila opraviti nakup te ščetke, saj naj bi bila po mnenju zobozdravnikov najboljša na trgu. Priznam da bom potrebovala dan ali dva, da bom dodobra osvojila vse nastavke in opcije čiščenja, ker ima v primerjavi z mojo staro električno ščetko noro veliko dodatkov. Za vse, ki vas zanima – dobila sem Oral-B model za “profesionalce”, ki ga najdete tukaj. 😀 Čez en mesec bom imela tako lepe bele zobe, da bom oddajala svetlobo na video receptih – hahaha. 😉

2000

Dogovorila sem se, da s Timonom stestirava še njihov otroški električni model, ki je primeren od tretjega leta naprej in zdaj sva pripravljena. Vas sproti obveščam, kako sva s ščetkama zadovoljna.

Oral-B-Kids-Star-Wars-Electric-Toothbrush-706716

Moram pripeti sliko med najinim ščetkanjem, ker je Timon tako noro zbran med procesom. Zdaj zaradi navdušenja poleg jutranjega in večernega ščetkanja, ščetkamo še po kosilu. 🙂

IMG_7321

Vi prisegate na klasične ali električne ščetke za zobe?