Anina kuhinja

Timonova vročina, čakanje popadkov in odsotnost

Včasih pa prav zares gre vse na kup takrat ko je najmanj treba. Ne bom rekla, da se nisem razveselila novičke v ponedeljek, da se že odpiram in ne bo več trajalo dolgo. Iskreno mi bolj ustreza roditi malce prej kot pa dva tedna za rokom.

Na žalost so ravno ta teden vsi starši po dopustih – moji in moževi, toda se mi ni zdelo vredno komplicirati, da bi skrajševala njihovo uživanje, saj nama za čas poroda, Timona lahko popazi stara mama pri kateri živimo. Starši bodo pa že prišli novo štručko pogledati takoj, ko pridejo nazaj, če bom res že ta teden rodila.

Potem pa seveda, včeraj zvečer po celem dnevu močnih krčev in slabega počutja, Timon za povrhu vsega dobi visoko vročino. Sama sem bila že psihično pripravljena, da se bo vse skupaj začelo in bom zdaj zdaj dobila tiste prave popadke. Toda zdaj ko je zbolel Timon, me je iskreno strah, da se bodo zares začeli ali mi bo odtekla voda. Že tako ob visokih vročinah Timon zahteva le mene in da bi ga pustila doma in za povrhu vsega še niti s Kristijanom (ki bi ga seveda želela imeti ob sebi med porodom), mi je popolnoma stresno. Hvala bogu sem tako vsaj noč odspala. Danes njegova vročina še vedno vztraja vse do 40 stopinj.

Dragi ga je tako odpeljal k pediatru, da vsaj vidiva da ni kaj hujšega, če ga bova že morala pustiti za več časa pri stari mami. Jaz pa vmes počivam in v stresu čakam, da slišim kaj se z malčkom dogaja. Upam, da je le viroza in ne kaj hujšega.

Kakorkoli, upam da s porodom počakam še nekaj dni, da Timon pride k sebi.