Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Timonov tretji rojstni dan

Timonov tretji rojstni dan

Kot ste lahko opazili že iz objav, je naš Timon danes praznoval tretji rojstni dan. Sama sem že od jutra obujala najin dan, ko sva se prvič zares spoznala in to počnem vsako leto. Ne vem zakaj, ampak kar ves čas se mi vračajo spomini na porod, ki je bil pri Timonu tako čarobno lep in na najine prve trenutke, ki so bili tako neprecenljivi (mojo porodno zgodbo najdete tukaj). Ves čas se vračam nazaj na dan, ko je ta mali fantek za vedno spremenil moje življenje in me preimenoval v mamo. In presrečna sem, da sem lahko njegova mami.

Danes je bil tako njegov dan. Čeprav je bil zares že cel teden njegov, saj smo zaradi njega šibali na morje. 🙂 Tako smo zjutraj njegov dan začeli z novim kolesom. Več o njem kdaj drugič. Potem smo šibali v živalski vrt in se imeli tako fino, da smo šibali domov šele po 5 urah, ko sta bila oba že izčrpana. 😀 Doma pa ga je za višek vsega čakal še nov peskovnik, ki si ga je želel že tako dolgo časa. Pa dobil je seveda tudi tortico, ki sta jo prinesla ata in mama. 🙂 Bil je popoln dan. <3 Mogoče se bo komu zdelo pretirano, ampak sama ogromno dam na rojstne dneve in če se mi za koga splača delati in ga razvajati z darili so to moji trije fantje. Da ne pišem celega romana, pripenjam še nekaj slikic in se vračam na kavč k mojim fantom — skupaj gledamo novo risanko. 🙂

Upam, da ste tudi vi super. 😉

IMG_2838

IMG_2851
Čakamo hranjenje morskega leva. 🙂
IMG_2857
Moja mala opica pleza. 😀
IMG_2888
Seveda brez bagerja ni šlo. 🙂
IMG_2910
Skupno trampolinanje z atijem.
IMG_2947
Malčka v novem peskovniku.
FullSizeRender1
Pihamo svečke in krademo sladke rožice. 😀