Anina kuhinja

Super kjut priprave na sneg

Super kjut priprave na sneg

Moja starša sta vedno oblačila moja brata v ujemajoča oblačila in tudi sama sem dobesedno nora na ujemajoče kompletke, majčke, kapice … Pri oblačilih vedno gledam na kvaliteto, saj sem skozi Timonov atopijski dermatitis spoznala, da so kvalitetni in udobni materiali zelo pomembni tudi za dobro počutje mojega fantka. Pri otrocih s takimi težavami je najbolj neudobna volna, zato pletene kapice in rokavičke pri nas padejo v vodo. Sploh pa se večinoma ne obnesejo pri pranju na 60 stopinj.

Za to zimo sem tako iskala zimske kape in rokavičke, ki bi bile iz kvalitetnih materialov, nepletene, udobne in seveda luštne. Pa kot sem že omenila – želela sem kapici in rokavičke enake za oba moja fanta. 🙂

In seveda sem našla popolne. Oh, kar stopim se, ko pomislim nanje. 😀 V spletni trgovini Polna kahlica sem naročila rokavičke zajčke za Liama in za Timona, ter ujemajoče kapice in glej ga zlomka, imeli so dovolj veliko kapico tudi za mojo malo bučo. Tako smo zdaj vsi čisto v stilu. 🙂 Da sploh ne bi o materialu, ki je super udoben in mehak.

Zdaj pa čakamo samo še sneg. 😉

img_9028

img_9073

img_9064

img_9086