Anina kuhinja

Strast

Strast

Včerajšnji praznični dan sem namenila TEDxYouth konferenci, ki se je odvijala na Gimnaziji Kranj. Tema je bila strast in sama imam na to temo veliko za povedati. 🙂

Na govor smo se z ekipo, ki je dogodek organizirala, pripravljali kar dolgo, tako treme ni bilo. Sama sicer že nekaj let opažam, da nastopanje in snemanje v meni ne vzbudita nikakršnega strahu. Tudi treme ne. Tako sem kar dobro spala, prišla tja, povedala vse kar sem si na to temo želela deliti s publiko in odkorakala z odra. Včasih bi me tako nastopi skorajda ohromili in zanimivo mi je kako sem se jih navadila. Kakorkoli, da ne zatavam preveč. Dvorana je bila nabito polna, ljudje so zbrano poslušali, bilo je vznemirljivo.

Upam, da sem s svojim govorom koga navdušila, naj sledi svoji strasti in sanjam, tako kot sem jaz sledila moji strasti do kuhanja in hrane. Ali pa, da bom mogoče koga, ki bo posnetek gledal preko spleta. Ko bo posnetek objavljen, seveda delim. Do takrat, pa z vami deli nekaj utrinkov.

Mimogrede, opazite moj trebušček? Ker mi čas ni dopuščal šopinga, sem uporabila mojo prvo nosečniško oblekico, ki je bila kupljena že leta nazaj, ko sem v trebuščku nosila Timona. Vse novejše oblekice so namreč okrog trebuha že pretesne.

Polna dvorana.
Polna dvorana.

12698688_1104423336258147_68154045971970873_o

Moj nastop. :)
Moj nastop. 🙂
Končna skupinska slika z vsemi nastopajočimi in organizatorji.
Končna skupinska slika z vsemi nastopajočimi in organizatorji.