Za 2 tortilje.
Čas priprave: 10-15 minut
Sestavine:
– 2 tortilji
– 1 dobra pest piščančjega mesa iz juhe (ali pa meso prej popečite, če ga nimate iz juhe)
– 1/4 rdeče, rumene, zelene paprike
– 1/3 zelene solate
– 2 žlici kisle smetane
– 1 slaba pest mocarele
– 1 mlada čebulica
Opis priprave:
Meso narežemo na majhne kocke. Če ga nimate iz juhe, ga prej spečite. Prav tako narežemo paprike in solato, ter čebulico na majhne koščke.
Vsako tortiljo posebej namažemo z žličko kisle smetane, potresemo s sirom, piščančjim mesom in paprikami.
Zložimo jih in popečemo na kontaktnem žaru.
Popečene odvijemo in nadevamo s solato in čebulico. Zavijemo jih nazaj, pritrdimo z zobotrebci, prerežemo na pol in postrežemo.
Dober tek 😉