Anina kuhinja

Cimetovi sladki jajčni kruhki

Čas priprave: 10

Čas kuhanja: 20

Količina: 10

Sestavine:

  • 1 francoska štruca (1-2 dni stara)
  • 3 jajca
  • 4-5 dcl mleka
  • 1-2 žlici kokosovega ali trsnega sladkorja
  • 1 žlica Kotanyi cimetovega sladkorja (ali 1 žlica sladkorja + 1/3 čajne žličke Kotanyi cimeta v prahu)

Postopek:

Natisni
  1. Kruh narežemo na rezine. Vse preostale sestavine fino zmešamo z vilico v večji skledi.
  2. Rezine potopimo v jajčno mešanico za nekaj minut. Nato pa jih preložimo na papir za peko (po želji izdatno potresemo s sladkorjem) in naprej v segreto pečico na 200 stopinj za 25 minut.
  3. Pečene kruhke postrežemo skupaj s svežim sadjem ali jogurtom.

oglasek (1)