Anina kuhinja

Božičkova sadna nabodala

Čas priprave: 10

Čas kuhanja: /

Količina: 10

Sestavine:

  • 10 jagod
  • 10 grozdov grozdja
  • 1 banana
  • 10 palčk za ražnjiče

Postopek:

Natisni
  1. Sadje operemo. Banano narežemo na kolobarje. Jagodi odrežemo spodnji del, ki naj bo približno enakega premera kot kolobar banane.
  2. Na palčko najprej nataknemo grozdje, nato banano in nazadnje jagodo. Na vrh zapičimo majhen del banane ki predstavlja cofek Božičkove kapice.
  3. Sladico postrežemo takoj saj banane rade kmalu oksidirajo.
    Če želite sladico pripraviti vnaprej, banane povaljajte v belo čokolado in kokos, počakajte da se čokolada strdi in nato pripravite nabodala. Takšna nabodala lahko počakajo tudi nekaj dni.

Recept za nabodala spada v to zgodbo tukaj.