Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Posodobljena izdaja Anine kuhinje za najmlajše + dodani recepti in znižana cena

Posodobljena izdaja Anine kuhinje za najmlajše + dodani recepti in znižana cena

Ne morem verjeti kako mimogrede je nastal prvi priročnik z recepti Anina kuhinja za najmlajše. Dobila sem veliko prošenj na to temo in prav spomnim se kako sem se v dnevu odločila, da začnem beležiti kombinacije in recepte, ki sva jih takrat ustvarjala in preizkušala s Timonom. Zdaj so v moji zbirki priročnikov z recepti že štiri knjige – Anina kuhinja za nosečnice in doječe mamice, Anina kuhinja za nosečnice z nosečniškim diabetesom in Anina kuhinja za malčke.

Po preiskušanju receptov je na dan prišla ideja, da se povežem s pediatrinjo in patronažno sestro in kuharico v začetku podpremim še z osnovnimi informacijami in nato nadaljujem z recepti, tako bo knjigica zajemala vse potrebno za tisto obdobje. Rodil se je moj prvi priročnik z recepti. Odziv je bil že na začetku nad pričakovanji in v 2-3 letih se je knjiga že dvakrat razprodala. Dober mesec nazaj čisto nepričakovano in ker sem si zaželela tretji ponatis posodobljen, ste morali nanjo malo počakati.

Izkušnja z uvajanjem pri Liamu je bila namreč popolnoma drugačna od Timonove, da sploh ne omenjam ogromne razlike pri pripravi kašic in kombinacij. Timon je bil in še vedno je sladkosned in zanj so neverjetno delovale kašice, ki so bile naravnane na sladko. Medtem ko je Liam najprej rabil 9 mesecev, da je bil pripravljen s kašicami sploh začeti, potem pa je razvil popolnoma drugačen okus. Zanj je bila najbolj slastna kašica z brokolijem, pa ribico, mesna, kasneje pospremljena z rumenjakom…

Liamovo izkušnjo z uvajanjem goste prehrane sem tako dodala v teoretični začetni del. Dodala sem tudi del, kjer pišem o hrani ki je primerna za dvig hemoglobina s katerim sva se borila tudi midva z Liamom in področje, ki mi je osebno manjkalo in sicer tema o zaprtju in taktikah ali hrani, ki pomaga pri odpravi.

Dodala sem še več kot 30 kombinacij, receptov ki so bili Liamu najljubši. Tako zdaj priročnik Anina kuhinja za najmlajše vsebuje več kot 160 receptov in mojo celotno izkušnja z obema mojima fantkoma. 😉

Cena ostaja enaka, torej kljub debelejši izdaji, 19,90€. Jo pa izjemoma še za en teden spuščam na -50% – samo 9,95€. Ker je izdaja posodobljena je obravnavana kot nova knjiga in knjigo po uradnem datumu izdaje, pol leta ne bom smela znižati. Uradni datum izdaje je 2.4., tako jo znižujem do 1.4. do polnoči, potem pa bo do konca leta dostopna le po polni ceni 19,90€.

Knjigo vsi, ki je še nimate, pa bi jo imeli lahko naročite tukaj —> Anina kuhinja za najmlajše.

Ker je iz tiska prispela šele v petek, pa jo vsi, ki ste jo že naročili, lahko pričakujete v naslednjih dneh. 😉

q