Anina kuhinja

Recenzija elektronske varuške Avent

Recenzija elektronske varuške Avent

Pri Timonu nisva imela potrebe po elektronski varuški, saj nimam tako velikega stanovanja, da ga kdaj ne bi slišala. Vedno je spal v najini bližini in tako se za nakup nisva odločila.

Ko je na svet prišel Liam pa se je zgodba spremenila. Ko ima čez dan spanec Timon, je Liam velikokrat pokonci in ker čeblja čisto preveč naglas, je nemogoče, da sva v bližini brez da ga zbudiva. Tako med Timonovim spanjem vsak dan prižgem našo Aventovo elektronsko varuško in z Liamom šibam v spodnje nadstropje k stari mami. Tako Timon spi v miru, sama pa imam super nadzor preko varuške. Z dragim sva se namreč odločila in za varuško odštela nekaj centov več in ni nama niti malo žal. Všeč mi je ker ima možnost, da se z otrokom pogovarjam in ga pomirim, ter mu povem da pridem takoj, čeprav nisem v čisti bližini.

scd580_01-ims-en_gb
Več info o varuški tukaj.

Prav tako ima prijetno nočno lučko, ki je pri nas v redni uporabi. Z Liamom sva se navadila, da se čez dan in ponoči uspava ob uspavanki, ki jo varuška predvaja 30 minut in ena pesmica nama je čisto top. Po enem mesecu opažam, da ob predvajanju uspavanke zaspi bistveno hitreje, saj je to postala kar najina rutina. Poležem ga v naročje, prižgem uspavanko in v petih minutah zaspi kot top. Priznam, da uspava tudi mene – zvečer namreč hodim spat skupaj z Liamom. Zadnje čase, pa spodbujam, da z nama zaspi tudi Timon in vsi skupaj poslušamo. Prvih deset minut malčka umirjam z zvezdno projekcijo – to je moja tehnika da Timon preneha s skakanjem in se dejansko uleže. 🙂 Ko vidim da sta se umirila, pa prižgem uspavanko. No, zdaj sem šla v čiste detajle. Kar sem želela povedati je, da si ne predstavljam mojega vsakdana brez nje in je za moje pojme vredna vsakega centa.

2016-12-12-18-43-20

 

Me pa izredno zanimajo vaše izkušnje z vašimi elektronskimi varuškami.

S toplimi pozdravčki,

vaša Ana