Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Nostalgija na sneženo otroštvo, sanke z volanom in lopate za sankanje

Nostalgija na sneženo otroštvo, sanke z volanom in lopate za sankanje

Spomnim se mojega otroštva, ko je vsako leto zapadlo toliko snega, da sem komaj videla čezenj, ko sem šla v vrtec/šolo. Ok, priznam, da sem bila vedno zelo majhna in še vedno sem. 😀 Vseeno se mi zdi, da že zares dolgo ni zapadlo ooogromno snega – tako zares ogromno, da lahko gradiš igluje in velike snežake.

Nisem velikokrat na cesti, ampak danes sem imela kup obveznosti v Ljubljani in seveda je ravno danes moglo zapasti veliko snega in razmere na cesti so bile katastrofalne – nisem ljubiteljica vožnje v snegu. Vseeno me vožnja ni ustavila, da ne bi bila cel dan v čistem navdušenju. 🙂 Zadnji dve leti ni zapadlo veliko snega in prejšnje leto sem bila zares žalostna, ker nismo mogli naresti niti enega konkretnega snežaka. Timon je bil tako razočaran in zanj sem si tako želela, da bi vsaj enkrat na leto zares obilno snežilo.

Danes se mi je želja uresničila in kljub groznim razmeram na cesti, sem naredila en večji ovinek in po celem BTC-ju iskala sanke z volanom. Timon mi je že tedne nazaj, ko sva se zvečer v postelji pogovarjala, izrazil željo, da bi imel sanke z volanom. Ker obožujem njegovo navdušenje, kadar se mu uresniči kakšna želja, sem uro zapravila za iskanje in na koncu sem jih le našla. Kupila sem še dve lopati za sankanje. Saj ne da bi se Liam že lahko sankal z njimi, ampak bognedaj da bi kupila le eno. Pa zaradi dveh eurov na lopato me ne bo konec.

Timona je skoraj konec, ko je videl sanke, toda kljub navdušenju se je takoj zaljubil v lopato za sankanje. Sama sem izkoristila drugo lopato, da sem mu pokazala, nato pa nisem mogla nehati. 😀 Zagotovo so si sosedje mislili, da sem čudna, pa vseeno je bilo tako zabavno. Potem se je navdušil še Liam in na koncu nas je tema končno prisilila, da smo šli notri.

Naš dan je bil popoln in razmišljam, da bi se v naslednjih dneh zapeljali na neko sankališče. Pa zares ne poznamo nobenega. Bom zelooo vesela vaših predlogov in najljubših lokacij za sankanje z manjšimi malčki. 😉 <3