Anina kuhinja

Nosečniško razvajanje z nakupovanjem

Nosečniško razvajanje z nakupovanjem

Vse nekje do 20-23 tedna iz moje klasične garderobe že najdem kaj zase, da se prilagodi mojemu naraščujočemu trebuščku, potem pa je lepo oblačenje prava umetnost. Sploh pa klasična oblačila zadnje mesece rade preveč pritiskajo na trebušček in niso kaj pretirano udobne.

Sama sem se odločila, da se malce razvajam in si nekaj kosov kupim in res mi ni žal, ker se v njih počutim odlično in predvsem udobno, kar je najbolj pomembno. Ker sem s časom bolj na tesnem, sem se odločila kar za nakupovanje preko spleta in trgovinica ŽuŽu je imela prav vse kar sem si zaželela.

Že pri Timonu sem si kupila nosečniške pajkice in kmalu ugotovila, da so pajkice, ki se končajo sredi trebuščka skrajno neudobne, sploh ko trebušček postane večji. Tako sem tokrat kupila za hladne mesece termo pajkice, ki segajo čez celoten trebušček in v teh mi je najbolj udobno. Moj naslednji nakup so tanke poletne pajkice, ki prav tako prekrivajo celoten trebušček.

Pajkice_____rne_5269538821c9b
Termo pajkice najdete tukaj.

Potem sem nujno potrebovala eno lepo oblekico, za kup dogodkov, ki jih imam ves čas in za posebne priložnosti. V tej svetlo vintage rozni barvi se počutim super in nasploh je oblekica noro udobna tudi zdaj ko je moj trebušček že ogromen.

2016-03-02 18.47.28
Oblekico najdete tukaj.

Pa seveda pižama. Zgornji del se že najde, ampak spodnji hlačni del pa mora biti udoben in prilagojen trebuščku. Sama sem si kupila tedva kosa ki ju ima na sliki oblečena ta lepa gospodična. 🙂 Majčka je fina, ker je primerna tudi za dojenje kasneje in jo bom pridno uporabljala čez poletje.

Screen Shot 2016-05-18 at 10.56.17
Pižamo najdete tukaj.

Pa še nekaj nosečniških majic, tunik za poletje in poletno kiklico v kateri se slikam v kratkem. Ta tunika spodaj je odlična, saj je prav tako primerna za dojenje in mi bo prav prišla tudi takrat. 😉

2016-04-07 17.04.15-2
Podoben izdelek najdete tukaj.

 

Screen Shot 2016-05-18 at 10.59.38
Nosečniško majico najdete tukaj.

No to so zaenkrat moji najljubši nosečniški kosi. Kaj pa ste ve kot nosečke najraje oblekle?

Topel pozdravček,

vaša Ana